/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 67 év van köztük, de a színük és a sorozatszámuk megegyezik

2020. április 02. 16:20   |   Autoblog
címkék:  

Az új középmotoros Chevrolet Corvette iránt akkora a lelkesedés, amelyet évek óta nem tapasztalt a világ. A sportkocsira mostanáig már több mint 40 ezer megrendelés érkezett és a roham nem csillapodik. A rajongók között van Larry Smith és felesége, Debi is, akik már tulajdonosai egy 1953-as Corvette-nek. A kocsi fehér színű és a 285-ös azonosítószámot viseli, pontosan úgy, ahogy a nemrég érkezett új Corvette-jük is.

2020-and-1953-corvette-matching-vin

A Chevrolet Corvette 1953-ban jelent meg és abban az évben mindössze 300 darabot gyártottak belőle. Larry és Debi Smith autója a gyártás első évéből származik és a 000285-ös azonosítószámot viseli, így rendkívül ritkának mondható. S a házaspárnak sikerült elintéznie azt, hogy az újonnan megrendelt C8 modelljük is fehér legyen, s az azonosítószáma is megegyezzen a veterán autóéval.

Nem volt egyszerű, de a GM beleegyezett, így a házaspárnak most két azonos színű és számú Corvette-je van, amelyek között 67 év különbség van. Így párban az értékük is elképesztően magas.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/