/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 67 év van köztük, de a színük és a sorozatszámuk megegyezik

2020. április 02. 16:20   |   Autoblog
címkék:  

Az új középmotoros Chevrolet Corvette iránt akkora a lelkesedés, amelyet évek óta nem tapasztalt a világ. A sportkocsira mostanáig már több mint 40 ezer megrendelés érkezett és a roham nem csillapodik. A rajongók között van Larry Smith és felesége, Debi is, akik már tulajdonosai egy 1953-as Corvette-nek. A kocsi fehér színű és a 285-ös azonosítószámot viseli, pontosan úgy, ahogy a nemrég érkezett új Corvette-jük is.

2020-and-1953-corvette-matching-vin

A Chevrolet Corvette 1953-ban jelent meg és abban az évben mindössze 300 darabot gyártottak belőle. Larry és Debi Smith autója a gyártás első évéből származik és a 000285-ös azonosítószámot viseli, így rendkívül ritkának mondható. S a házaspárnak sikerült elintéznie azt, hogy az újonnan megrendelt C8 modelljük is fehér legyen, s az azonosítószáma is megegyezzen a veterán autóéval.

Nem volt egyszerű, de a GM beleegyezett, így a házaspárnak most két azonos színű és számú Corvette-je van, amelyek között 67 év különbség van. Így párban az értékük is elképesztően magas.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/