/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
c8, corvette, gm

corvette c1 és c8

A nap képe: 67 év van köztük, de a színük és a sorozatszámuk megegyezik

időpont:2020. április 02. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az új középmotoros Chevrolet Corvette iránt akkora a lelkesedés, amelyet évek óta nem tapasztalt a világ. A rajongók között van Larry Smith és felesége, Debi is, akik már tulajdonosai egy 1953-as Corvette-nek. Új C8 modelljük is ugyanazt a színt és sorozatszámot kapta.

c8, genf, spyker

NEM VISSZAKOZNAK

72 millió eurós veszteség a Spykernél

időpont:2008. március 31. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

A holland sportkocsi gyártó Spyker súlyos pénzügyi válságba került, miután tetemes, 72 millió eurós veszteséggel zárta a tavalyi évet. Az anyagi veszteséget a tavalyi sikertelen Forma 1-es szerepléssel és az akadozó alkatrész-ellátással magyarázzák. Ennek ellenére a Spyker nem adja fel, új modellek piacra dobását és márkakereskedői hálózatának bővítését tervezi például Kínában és Oroszországban. A D8 Peking-to-Paris SUV jövőre, míg a Genfben bemutatkozott, hosszú tengelytávú C8 sportkocsi már az idén megjelenhet az utakon.

c8, citroen

PÁROS

Felfrissült a Citroen C8

időpont:2008. január 08. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A felfrissült Peugeot 807-et már hétfőn megmutattuk, most itt a párja, a Citroen C8 is. A helyzet tök egyszerű, a külső változások ugyanolyan jellegűek, mint a 807 esetében, a sajtóanyag ráadául ugyanazokat a belső finomításokat hangsúlyozza. A motorpaletta is a 2,2 literes, 170 lóerős biturbó dízelmotorral bővült, csak azt lehet mondani, kéz a kézben vágott neki a két egyterű az új esztendőnek. Galéria a címre kattintva!