/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a 320 km/órára képes Nissan pickup

2016. március 31. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan GT-R-ben szolgáló, ikonikus ikerturbós V6-os motort beépítették már számtalan autóba, többek között a Juke-ba és a Qashqai-ba is, szörnyetegeket kreálva, arra azonban eddig még nem volt példa, hogy egy kisteherautó orrába is bekerüljön. A brit Severn Valley Motorport minden extrém ügyfél elképzelést megvalósít, egy új Nissan NP300 Navarába is beműtötte az erőforrást, persze tuningolva.

Az építők szerint a Nissan NP300 Navara „kiáltott” azért, hogy belekerüljön a GT-R blokkja. A 3,8 literes, 550 lovas egység gond nélkül befért a pickup motorterébe, ráadásul kellemes látványt is nyújt. Azért átesett némi beavatkozáson, 800 lóerőre emelték a teljesítményét, így elméletben a Navarát akár 321 km/órás sebességig gyorsíthatja. A lehetőségeknek csak a pénz szab határt, a megfelelő zöldhasúért cserébe a műhely akár 1500 lóerőt is kihoz a motorból, kívánságra pedig a GT-R alvázát összeházasítja bármilyen másik karosszériával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/