/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gt-r, navara, navara-r, nissan navara

platós szörny

A nap képe: az 1000 lóerős Nissan Navara pickup

időpont:2022. június 11. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Navara pickup valószínűleg az utolsó a Nissan palettáján, amelyet tuningolt formában látnánk viszont. Mégis van, aki fantáziát látott a derék platós járműben és sok éves kitartó munkával olyan gépet faragott belőle, amely állva hagy szinte mindent a zöld lámpánál.

arctic trucks, navara, nissan, off-roader at32, pickup

off-roader at32

Bemutatták a legstrapabíróbb Nissan pickupot

időpont:2018. október 29. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Arctic Trucksszal közösen tervezett Navara Off-Roader AT32 az eddigi legstrapabíróbb Navara. Az alapfelszereltség része az egyedi felfüggesztés, a nagyobb abroncsok, a teljes alvázvédelem, az első differenciálzár és az extraként rendelhető felül kivezetett szívócső.

csillagvizsgáló, hannover, navara, nissan, pickup

sötét égbolt

Guruló csillagvizsgáló a Nissantól

időpont:2018. szeptember 20. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Hannoveri Haszonjármű Kiállításon a Nissan egy igazán különleges járművet, illetőleg szerelvényt állított a középpontba. A Navara Dark Sky Concept az Európai Űrügynökséggel együttműködésben készült mobil csillagvizsgáló állomás, az egyetlen ilyen a világon.

navara, navara trek-1, nissan, pickup, trek-1

különleges modell

Különkiadás készült a Nissan Navarából

időpont:2017. január 18. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan bemutatta a Navara pickup új, különleges változatát, amelyben az eredendően magas szintű alapfelszereltséget további extrák egészítik ki. A Navara Trek-1° exkluzivitása garantált. Csak duplafülkés változatban érhető el és mindössze 1500 példány készül belőle.

enguard concept, navara, nissan, nissan navara

bárhol bevethető

Mentő-pickup a Nissantól

időpont:2016. szeptember 27. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan Navara EnGuard Concept a legmostohább körülmények között is helytálló, életmentő és felderítő felszereléssel felvértezett pickup. Legfontosabb újdonsága a Nissan által kifejlesztett mobil akkumulátor, amiből kettőt is találunk a fedélzeten.

alaskan, latin-amerika, navara, nissan navara, pickup, renault

alaskan

A Renault bemutatta pickupját

időpont:2016. július 01. 13:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault leleplezte egytonnás pickupját, az Alaskant. A Nissan Navarával közös műszaki alapokon nyugvó Alaskan elsődleges feladata az lesz, hogy regionális szereplőből globálissá tegye a Renault-ot a pickup szegmensben.

gt-r, navara, nissan, nissan gt-r, np300 navara

gyorsfutár

A nap képe: a 320 km/órára képes Nissan pickup

időpont:2016. március 31. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan GT-R-ben szolgáló ikerturbós V6-os motort beépítették már számtalan autóba, többek között a Juke-ba és a Qashqai-ba is, arra azonban eddig még nem volt példa, hogy egy kisteherautó orrába is bekerüljön.

mercedes, navara, nissan, pickup

testvérek

Nissan-alapon jön a Mercedes pickup

időpont:2015. április 07. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes nemrég jelentette be, hogy pickup modellel bővíti modellpalettáját. A fejlesztést azonban nem a nulláról kezdené, hanem szövetkezne partnerével, a Renault-Nissannal.

a nap képe, leaf, navara, nissan

Pofás fuvaros

A nap képe: Pickup a Nissan Leafből

időpont:2014. szeptember 20. 07:11

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ez történik, amikor a praktikum találkozik a zöld energiával. A Nissan összeházasította az elektromos Leafet a kisfuvarosok egyik kedvencének számító Navarával, és az eredmény egész pofásra sikeredett.

navara, nissan, pickup

bestseller

Bemutatkozott a Nissan Navara ázsiai változata

időpont:2014. június 12. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Nissan NP300 Navara takarékosabb és jobban gyorsul elődjénél, emellett merevebb és tartósabb váz, valamint modern, de robosztus kialakítás és határozott formaterv jellemzi. Az európai változatról egyelőre nincs bővebb információ.

autóteszt, navara, nissan, pickup

AUTÓBLOG TESZT

Luxus öszvér: Nissan Navara 3,0 V6 dCi Platinum

időpont:2011. november 07. 21:28

szerző:Autoblog

címkék:

A közelmúltban átdolgozott Nissan Navara pickup 3 literes, 231 lóerős turbódízel motort kapott, amivel a legerősebb kisteherautóvá lépett elő. A lóerő harc ebben a kategóriában is elkezdődött?

euro ncap, navara, nissan, törésteszt

GYORS REAGÁLÁS

Háromcsillagos lett az újratesztelt Navara

időpont:2008. március 14. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

Február végén az Euro NCAP szervezet első ízben tesztelt pickup járműveket, mely nagy biztonsági hiányosságokat tárt fel a szegmensben. A Nissan Navara, Európa legkedveltebb pickupja felnőttutas-védelemre például 1 csillagot kapott, melyet a különösen magas sérülésveszély miatt át is húztak. A rossz eredményt a késve kinyílt légzsákok okozták. Válaszul a Nissan új modelljeibe azonnal kifejlesztett egy új légzsák szoftvert, a 2005-től futó Navarák kijavítására pedig intenzív szerviz kampányba kezdett. Az intézkedés jó eredményt hozott, a módosított Nissan Navara felnőttutas-védelemre elnyerte a 3 csillagot. A pickup gyermekvédelem területén is javított, a korábbi 3 helyett 4 csillagot érdemelt ki.