/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadás készült a Nissan Navarából

2017. január 18. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan bemutatta a Navara pickup új, különleges változatát, amelyben az eredendően magas szintű alapfelszereltséget további extrák egészítik ki. Az autó a Trek-1° nevet kapta, amely a Spanyolország északi részén található Navarra sivatagra utal – mely a -1°-os hosszúságon található. Ez a hely adta a Nissan Navara nevéhez az inspirációt.

Nissan Navara Trek-1°

A Navara Trek-1° exkluzivitása garantált. Csak duplafülkés változatban érhető el és mindössze 1500 példány készül belőle. Mindegyik autó a legmagasabb Tekna felszereltségen alapul, de az alapfelszereltség több kívánatos extrával is kibővült. Ezek között megtalálható az egyszerre stílusos és praktikus fekete sport bukókeret, melynek felső részén két erős fényű LED spotlámpa található.

Nissan Navara Trek-1°

A Navara Trek-1° fekete oldalsó díszítőcsöveket, fekete 18 colos hatküllős könnyűfém keréktárcsákat és egy új intelligens platófedelet is kapott. Ez kiváló minőségű, ellenálló műanyagból készül, és fekete vagy fehér színben érhető el. A fülke felől van rögzítve a platóhoz és mindkét oldalon egy gázrugón támaszkodik, így könnyen felemelhető.

A fedél alatt egy platóelválasztó és platóbélés gondoskodik a rakomány biztonságos rögzítéséről. Ez a plató C-csatornás rögzítőrendszeréhez csatlakozik és könnyedén előre- illetve hátracsúsztatható, így egyszerűen elérhető és pakolható.

Nissan Navara Trek-1°

A Trek-1° kétféle látványos fényezéssel rendelhető – a Navarához először elérhető gyöngyház fehér, illetve fekete metál színekben. A hatfokozatú kézi sebességváltóhoz a 2,3 literes biturbó dízelmotor 160 illetve 190 lóerős változata választható, a hétsebességes automataváltó a 190 lóerős verzióhoz rendelhető. A kapcsolható négykerék-hajtás minden változatnál alapfelszereltség.

A duplafülkés kivitelek luxusszintű kényelméről a többlengőkaros hátsó felfüggesztés gondoskodik, illetve olyan biztonsági technológiák is rendelkezésre állnak, mint a vészfékezési asszisztens, a lejtmenetvezérlő és a visszagurulás-gátló. A Navara Trek-1°-hez jár továbbá a NissanConnect infotainment rendszer műholdas navigációval, digitális rádióval, 360 fokos parkolókamerával, hátsó parkolássegítő érzékelőkkel, valamint LED-fényszórók is.

Nissan Navara Trek-1°

Belgiumban már megvásárolható a Navara Trek-1°, és az elkövetkező hetekben más európai piacokra is megérkezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/