/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A bajnokok előtt tisztelgő Ferrari

2015. január 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Ferrari elkészített egy különleges F12 Berlinettát, amely az 1964-es Tour de France-ot megnyerő 250 GTO színeit viseli magán. A speciális modellt a brüsszeli Álomautó Show-n leplezték le.

Bemutatta a régmúlt bajnokai előtt tisztelgő különleges F12 Berlinetta kiadását a Ferrari a brüsszeli Álomautó Show-n.

A modern sportautó az 1964-es Tour de France-on elinduló és azt megnyerő 250 GTO előtt igyekszik emléket állítani egyedi ezüstmetál fényezésével és az első tengely fölött átfutó Modena sárga díszcsíkkal. Ugyanis ilyen külsővel állt rajthoz a Francorchamps Motors égisze alatt Lucien Bianchi és Georges Berger, akik győztek a megmérettetésen.

Ezeken túl a beslő térben is találkozhatunk korabeli megoldásokkal, méghozzá az ülések anyagánál, amelyeket Mahagoni bőrrel vontak be, de a padlóburkolat is különleges „SuperFabric” bevonatot kapott, míg az ajtópaneleket speciális, vízlepergető és lélegző „Mycro Prestige” anyaggal burkolták. A középkonzol és az ajtóbehúzók alumínium burkolatot kaptak az előbb már említett Maranello sárga csíkkal kiegészítve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/