/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Burberry-mintás Ferrari

2016. augusztus 09. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

A Testarossa nem tartozik az értékes Ferrarik táborába, az utóbbi időben a használt példányok ára is inkább zuhant, mint emelkedett. A sarkos dizájnnal megáldott sportautók csak mostanában kezdenek visszakapaszkodni, egyre többet látni a Testarossából és különböző verzióiból, mint az 512 TR és 512M. Ezzel párhuzamosan a tulajdonosok egyediségre való törekvése is mindinkább előtérbe kerül.

A képeken szereplő 512 TR mindjárt egy különleges darab, tetejét ugyanis lemetszették a Scuderia Baldini & Co műhelyében. Gyári kabrió kivitel sohasem létezett belőle. Tulajdonosa azonban még egyedibbé szerette volna varázsolni a gépet, ezért begurította a Garage Italia Customshoz. Burberry-mintás fóliát álmodott az autóra, ami kétségtelenül egyedi darabbá avatja azt. Az anyagot nagy körültekintéssel, precízen vitték fel a sportautóra, még a légnyílások rostélyait is bevonták vele, ügyelve a minta folytonosságára.

Az erőforráshoz nem nyúltak, a 4,9 literes tizenkét hengeres erőmű 428 lóerőt és 491 Nm nyomatékot szolgáltat, ami ma is tiszteletre méltó. 4,8 másodperc alatt repíti százra az autót és 319 km/órás sebességet tesz lehetővé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/