/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Cadillac mobil iroda

2019. január 23. 12:40   |   Autoblog
címkék:  

A kaliforniai Lexani Motorcars nyújtott és páncélozott luxuslimuzinokat készít. Legújabb kreációjuk egy Cadillac Escalade, melynek a karosszériáját csaknem 1 méterrel nyújtották meg, az utasterét pedig fényűző VIP irodává alakították át.

A 30″ Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition fantázianevű alkotás a világ első nyújtott 2019-es modellévű Cadillac Escalade-je, amelyet a Lexani a legmodernebb technológiákkal szerelt fel. A cég elektronikus elválasztófalat szerelt az autóba hajlított kijelzős okostelevízióval, számos Apple iPad Pro táblagépet helyezett el az utastérben, amelyeket mágneses dokkolókon keresztül lehet tölteni, ezen kívül érintőképernyős vezérlőrendszert és videókonferencia rendszert épített ki. A szórakoztatásról Playstation konzol és high-end audiorendszer gondoskodik.

Az utastérben négy egymással szemben elhelyezett, bőrkárpitozású, motorosan állítható fotel kapott helyett, kihajtható lábtámaszokkal és asztalkákkal. A mennyezetkárpitba száloptikákat szőttek, így az éjszakai égboltot mintázzák és egyedi hangulatot teremtenek. A VIP csomag részeként hűtődoboz és kristálypoharak is kerültek a fedélzetre.

Azon ügyfelek részére, akiknek a biztonság kiemelt szempont, a Lexani Motorcars akár B7 szintű páncélozást is tud kínálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/