/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
cadillac, escalade, forgiato

Hatalmas görgők

Amerika Kapitány is megirigyelné ezeket a felniket

időpont:2022. augusztus 08. 09:48

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Kevés olyan kiállású autó van, mint a Cadillac Escalade. A hatalmas terepjáró szinte kívánja, hogy a gyárinál jóval nagyobb kerekek kerüljenek fel rá. A japán Brother Hood nevű cég 26 collos teli felületű, polírozott Forgiato felniket szerelt az SUV-ra, amik érdekesen festenek.

a nap képe, biztonság, cadillac, escalade, inkas, tank

Guruló pánikszoba

A nap képe: Egy golyó- és robbanásálló Cadillac utastere

időpont:2022. július 29. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Régen valami vagy kényelmes volt vagy biztonságos, de a kettő együtt sosem járt maximális szinten. Most a Cadillac Escalade a Chairman csomaggal ellátva úgy szórakoztatja a bent ülőket minden földi jóval, hogy közben robbanó gránátokat és 7.62mm-es gépkarabély lövedékeket is kibír gond nélkül.

cadillac, escalade, lexani motorcars

egyedi Escalade

A nap képe: a Cadillac mobil iroda

időpont:2019. január 23. 12:40

szerző:Autoblog

címkék:

A kaliforniai Lexani Motorcars nyújtott és páncélozott luxuslimuzinokat készít. Legújabb kreációjuk egy Cadillac Escalade, melynek a karosszériáját csaknem 1 méterrel nyújtották meg, az utasterét pedig fényűző VIP irodává alakították át.

cadillac, escalade

RETRÓ FURGON

GAZ hotrod Cadillac Escalade alapon

időpont:2009. március 18. 11:42

szerző:Autoblog

címkék:

 Szerencsére a világ minden táján akadnak benzinnel átitatott őrültek, akik saját célra vagy megrendelésre olyan egyedi járműveket kreálnak, mint ez a GAZ - Cadillac retró pickup. A vas természetesen orosz műhely terméke, az alap egy Cadillac Escalade EXT volt.

buick, chevrolet, chrysler, escalade, gm, suburban

ÁTALAKÍTÁS ALATT

Leáldozott a full-size szabadidő-autóknak

időpont:2008. október 29. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ami egy évtizede még elképzelhetetlen volt, most bekövetkezett. A General Motors befagyasztotta kétmilliárd dolláros full-size szabadidő-autó fejlesztési programját, tehát úgy néz ki, hogy a 90-es évek sztárjainak, az Escalade-nek, a Yukonnak és a Suburbannek nem lesz utóda. A vásárlók kisebb méretű és üzemanyag-takarékosabb modellekre vágynak; a mai környezetben igen nehéz lenne néhány milliárd dollárt friss modellekre költeni - mondta Robert A. Lutz, a GM alelnöke és fejlesztési igazgatója.