/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aukció, buick, buick regal, gnx

gnx

A nap képe: a nyolc mérföldes Buick

időpont:2019. február 12. 11:40

szerző:DG

címkék:

Időről időre internetes aukciós oldalakon is bele lehet botlani keveset futott ritkaságokba, ám mind közül kitűnik ez az 1987-es Buick Regal GNX, 8,5 mérfölddel az órájában. Igen, egyike az 547 darab GNX-nek, ami 1987-ben gyorsabb volt a Porsche 930 Turbónál.

amerika, applikáció, autós videó, buick, gm

Maximális kényelem

Van, aki már autójából is fizethet a benzinért

időpont:2018. augusztus 10. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Amerikában néhányaknak már a töltőállomás üzlethelyiségébe sem kell bemennie, miután a Buick autógyártó és az Exxon, illetve a Mobil kúthálózat közös applikációjának köszönhetően megtalálhatjuk és autónkból kifizethetjük a választott kúton vásárlásra került tételeket.

avista concept, buick, detroit, gm

avista

A nap képe: egy igazi gran turismo

időpont:2016. január 13. 07:00

szerző:DG

címkék:

A Buick gyönyörű, klasszikus vonalvezetésű túrakupét vezetett elő a Detroiti Autókiállításon, ami előrevetíti, mire számíthatunk a GM-hez tartozó márkától az elkövetkező években. A lenyűgöző Avista Conceptet egy 400 lóerős ikerturbós V6-os motor repíti.

autómosás, buick, cascada, opel, videó

Befürdették

Mennyire lehet vízálló egy kabrió? – videó

időpont:2015. április 19. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Opel amerikai márkája, a Buick erre kereste a választ, úgyhogy kicsit elküldte fürödni Cascada nevű vászontetős modelljét egy hatalmas zuhanyzóba.

buick, videó

28 éves technológia

Ilyen az első érintőképernyős autó – videó

időpont:2014. december 17. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bár manapság terjednek el igazán, az érintőképernyők már a ’80-as években megjelentek az autókban. Elsőként 1986-ban egy Buick Riviera – ha nagyon kezdetlegesen is, de – rendelkezett a technológiával. Az alábbi filmen be is mutatják működését.

autós videó, buick, hidraulika

ÉLJEN A HIDRAULIKA!

Videó: az ugrókötelező Buick

időpont:2011. október 24. 14:50

szerző:DG

címkék:

A hidraulikus felfüggesztés ismerős lehet bármelyik amerikai rap-videóból, amelyekben lowriderek szerepelnek. A srácok már mindenféle trükköt bemutattak az ilyen kocsikkal, egyet kivéve: az ugrókötelezést. Íme!

buick, cadillac, chevrolet, crossover, gm, gmc, plug-in

OFFENZÍVA

25 új modellel készül a GM

időpont:2009. augusztus 14. 14:06

szerző:DG

címkék:

Az új General Motors nagyszabású modelloffenzívával készül a következő két évben, 2011-ig a Chevrolet 10, a Buick és a GMC ugyancsak 10, míg a Cadillac 5 új modellt vezet be az észak-amerikai piacra.

buick, chevrolet, chrysler, escalade, gm, suburban

ÁTALAKÍTÁS ALATT

Leáldozott a full-size szabadidő-autóknak

időpont:2008. október 29. 16:45

szerző:DG

címkék:

Ami egy évtizede még elképzelhetetlen volt, most bekövetkezett. A General Motors befagyasztotta kétmilliárd dolláros full-size szabadidő-autó fejlesztési programját, tehát úgy néz ki, hogy a 90-es évek sztárjainak, az Escalade-nek, a Yukonnak és a Suburbannek nem lesz utóda. A vásárlók kisebb méretű és üzemanyag-takarékosabb modellekre vágynak; a mai környezetben igen nehéz lenne néhány milliárd dollárt friss modellekre költeni - mondta Robert A. Lutz, a GM alelnöke és fejlesztési igazgatója.

batmobile, buick, ford, lincoln

HŐSKORI KONCEPTEK III/VIII

Az akváriumba zárt sofőr: Üvegbúrás modellek

időpont:2008. július 29. 11:45

szerző:Peter Anna

címkék:

Sorozatunkban a hidegháborús évek amerikai koncepcióautóit mutatjuk be. Az őrült arcok többnyire megtalálták a helyüket a sorozatgyártásban, kivéve ezt a népszerű ötletet; az üvegbúrával fedett utasteret. Erre a filmipar bukott rá.

buick

HŐSKORI KONCEPTEK II/VIII

Az első rakéták: Buick XP300 és LeSabre 1951

időpont:2008. július 28. 11:45

szerző:Peter Anna

címkék:

Sorozatunkban a hidegháborús évek amerikai koncepcióautóit mutatjuk be. Egy hidegháború föld-föld típusú rakétái következnek. Főszerepben: a Buick és Harley Earl.

buick

HŐSKORI KONCEPTEK I/VIII

Az első; Buick Y-Job 1938

időpont:2008. július 26. 11:45

szerző:Peter Anna

címkék:

Sorozatunkban a hidegháborús évek amerikai koncepcióautóit mutatjuk be. Ez egy kicsit korábbi darab. A legelső.

buick, invicta, riviera

INVICTA

Vadiúj Buick Pekingben

időpont:2008. március 19. 16:31

szerző:tygger

címkék:

A Buick tavaly áprilisban, a Sanghaji Autószalonon állt elő futurisztikus tanulmányával, melyet Riviera névre keresztelt. Idén Pekingben mutat be új koncepciót a GM alá tartozó márka, az Invicta névre keresztelt modell gyakorlatilag a Riviera továbbfejlesztése. Az autóról egyelőre csak egy sejtelmes ízelítőt hoztak nyilvánosságra, melyből természetesen semmi érdemleges nem derül ki. Az Invictát a GM több dizájnstúdiója, határokon is átnyúló együttműködés keretében alkotta meg, a cél az volt, hogy a Buickban egy modern márka testesedjen meg, mely sikerrel harcolhat a vásárlók kegyeiért a két legfontosabb piacon, az Egyesült Államokban és Kínában. Hajrá!