/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meghökkentő Buick Sanghajban

2007. április 18. 14:51   |   Autoblog
címkék:  

A Sanghaji Autószalonon a GM egy futurisztikus tanulmányt mutat be Buick márkanév alatt.

A Buick Riviera a Sanghaji Autószalon egyik sztárja lehet, noha eddig csak alacsony felbontású képeket hoztak nyilvánosságra róla, világos, hogy egy futurisztikus kupét tisztelhetünk benne, mely sirályszárnyas ajtajaival már-már tiszteletet parancsol magának.

Kicsit meglepő egyébként, hogy a Riviera ilyen modern formavilágot kapott, hiszen ezen a néven 1963-tól egészen 1999-ig gyártott autót a GM, így nyugodtan lehetett volna belőle valami újabb retrómodell. A GM azonban új úton indult el, a tanulmánnyal, melyet globálisnak nevez, sorra járja majd a világ autószalonjait, hogy büszkén hirdesse az új Buick-irányvonalat.

A Rivierát egyébként a GM kínai technikai központjában rajzolták meg (ezért a sanghaji premier), nem meglepő módon rövid túlnyúlásokkal alkották meg a 2+2 üléses, klasszikus arányú kupét. A benti nyalánkságokról és a motor műszaki adatairól a GM egyelőre nem adott felvilágosítást, az viszont elképzelhető, hogy valamikor a távoli jövőben az autó – valamivel kevesebb show-elemmel – szériagyártásba kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/