/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a fehérbort kortyoló autó

2018. november 11. 11:55   |   DG
címkék:  

A brit korona várományosa, Károly walesi herceg lelkes környezetvédő, egyben autórajongó, akinek a gyűjteményében több mint 100 alternatív üzemanyaggal hajtott jármű található. Egyik közülük, s talán a leghíresebb a Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén is központi szerepet játszott Aston Martin DB6 Volante, amely prémium fehérborral üzemel. A klasszikus sportkocsi állítólag így még jobban is megy, mint benzinnel, ráadásul remek illatot áraszt.

BBPuBGT

Állítólag Károly herceg autóflottájának minden egyes tagját használt sütőolajból készített környezetbarát üzemanyag hajtja, de Erzsébet királynő vonatát is alternatív üzemanyaggal való működésre állították át. Az Aston Martin DB6 Volante pedig alkohollal megy. Károly herceg számos elektromos autót is birtokol, szeptemberben például egy Jaguar I-Pace-szel gazdagította a gyűjteményét, amely különleges Loire kék színben pompázik.

A királyi család autóparkjában egyébként számos Land Rover, Range Rover, Jaguar és Bentley sorakozik. Vilmos hercegnek korábban volt egy Audi A5 Sportbackje, Katalin hercegnő egy Audi A3-at hajt, Harry herceg pedig ugyancsak a négykarikás márka modelljeit kedveli. Tulajdonosa egy Audi S3-nak, de többek között RS 6-tal is járt. Erzsébet királynő szolgálati járműve pedig egy golyóálló, bioüzemanyaggal hajtott Bentley, melynek az értéke körülbelül 10 millió font.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/