/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a golyóálló Aston Martin

2018. szeptember 11. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

Ha luxus GT modellek vannak terítéken, az Aston Martin DB11-nél aligha találni jobbat. Ez az eladásra kínált, a német specialista Trasco Bremen által megerősített példány ráadásul a lőfegyverek ellen is védelmet nyújt. Szuperkémeknek különösen ajánlott.

A Trasco Bremen csupán az autó ablakait és ajtóit erősítette meg, előbbieket golyóállóra cserélte, az utóbbiakat pedig extra acél és kompozit lemezekkel tette ellenállóbbá. Az utasok így védve vannak a kisebb lőfegyverektől és puskáktól. A DB11 tömege összesen 150 kilogrammal nőtt, ami a páncélozott járművek mezőnyében szinte elhanyagolható. Sőt, az eladó szerint a 600 lóerős 5,2 literes V12-es motorral szerelt Aston meg sem érzi a plusz súlyt.

Más egyebet nem árultak el a golyóálló DB11-ről, így többek között az átalakítás költségeiről sincsenek információink. A jármű egyedi darab, azt meg kell hagyni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/