/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bmw, bmw x5, golyóálló, páncélozott, x5, x5 protection vr6

X5 Protection VR6

Itt a golyóálló BMW X5

időpont:2019. augusztus 29. 16:00

szerző:DG

címkék:

Elkészült az új generációs BMW X5 szuperbiztonságos változata, amely magas szintű védelmet nyújt különböző erőszakos támadások és rablási kísérletek ellen. Olyan régiókban, mint Dél-Amerika, Afrika vagy Oroszország ez sokszor döntő jelentőségű.

aston martin, db11, golyóálló, páncélozott, trasco

szuperkémeknek

A nap képe: a golyóálló Aston Martin

időpont:2018. szeptember 11. 19:15

szerző:DG

címkék:

Ha luxus GT modellek vannak terítéken, az Aston Martin DB11-nél aligha találni jobbat. Ez az eladásra kínált, a német specialista Trasco Bremen által megerősített példány ráadásul a lőfegyverek ellen is védelmet nyújt. Szuperkémeknek különösen ajánlott.

g 63, golyóálló, inkas, limuzin, mercedes-amg, páncélozott

első osztály

A nap képe: a páncélozott G-limuzin

időpont:2018. augusztus 02. 12:50

szerző:DG

címkék:

A Mercedes-AMG G 63 egy pusztító erejű luxusterepjáró, amelyet csak igen kevesen engedhetnek meg maguknak. Már nyújtott limuzin is létezik belőle, golyóálló kivitelben. A csaknem 6,2 méter hosszú G-limuzin ellenáll a 7,62-es kaliberű lövedékeknek is.

golyóálló, páncélozott, skoda, superb

megvéd

Itt a golyóálló Škoda Superb

időpont:2018. május 31. 12:50

szerző:DG

címkék:

A Škoda erős és biztonságos autókat gyárt, ám egyik sem olyan keménykötésű, mint az új golyóálló Superb kombi. A páncélozott Superb hároméves tervező- és fejlesztőmunka után született meg és kívülről nem különböztethető meg a hagyományos modelltől.

ittas vezetés, oroszország, páncélozott, vicces, videó

Lánctalpassal a boltba

Egy részeg orosz páncélozott lánctalpassal ment a boltba – videó

időpont:2018. január 12. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy kirakatban egy Daewoo-n keresztülhaladva állt meg egy ittas fiatal férfi az orosz Apatity városában egy páncélozott harci járművel, miután ellopta egy telephelyről. Szerencsére senki nem sérült meg, és a férfit is elkapták a rendőrök.

golyóálló, mercedes, mercedes-maybach, páncélozott, pullman guard, s 600

pullman guard

Itt a páncélozott csúcs-Mercedes

időpont:2016. szeptember 27. 17:15

szerző:DG

címkék:

A Mercedes bemutatta zászlóshajóját, a páncélozott Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard modellt, amely 6,5 méter hosszú, minden létező luxussal felszerelt és ellenáll a lőfegyvereknek illetve robbanóanyagoknak. A jövő év második felében érkezik.

bmw, páncélozott, x5, x5 security

fő a biztonság

Itt a páncélozott BMW X5

időpont:2014. augusztus 27. 14:40

szerző:Autoblog

címkék:

Idén a BMW újfent bemutatja a speciális igények kielégítésére tervezett sürgősségi és biztonsági járműveinek változatos modellpalettáját. A Rendőrségi Felszerelések Szakkiállításán debütált a BMW X5 Security Plus és BMW X5 Security.

a8 l, audi, páncélozott

Páncélozott luxus

Ajánlatunk tehetős maffiózóknak

időpont:2014. január 15. 08:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A legújabb páncélozott Audi A8 L Security még a VR 7-es osztályzatú golyóállósági minősítést is megkapta, így – akár egy tanknak – nincs természetes ellensége, ráadásul olyan kényelmes, mint mezei társai.

land cruiser, páncélozott, toyota, videó

BRUTÁLIS

Videó: a legkeményebb Toyota

időpont:2011. május 13. 21:19

szerző:Autoblog

címkék:

Az International Armored Group egy Toyota Land Cruiseren mutatja be, hogy az általuk megerősített autó mindenfajta támadás ellen védelmet nyújt. Két kézigránát a tetőn, kettő a kocsi alatt robban fel, majd egy akna és 17 kiló TNT következik. Brutális.

audi, páncélozott

AUDI

A nap képe: az izraeli miniszterelnök autója!

időpont:2010. október 31. 14:07

szerző:Autoblog

címkék:

Az alapok egy Audi A8-aséi, ám nem nehéz elhinni, hogy szinte mindent megváltoztattak ezen a 450 lóerős szörnyön: páncélozott, tűzbiztos, külön oxigénkezelő figyel belső tér levegőminőségére és természetesen a minibár sem hiányozhat belőle.

7-es, bmw, golyóálló, páncélozott

HIGH SECURITY

Itt a páncélozott 7-es BMW

időpont:2009. augusztus 11. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az új BMW 760Li High Security és BMW 750Li High Security modellek jelenleg a legjobbak a kategóriában. Alig különböznek a normál 7-es modellektől, de gyakorlatilag bármilyen fegyveres támadásnak képesek ellenállni.  

audi, páncélozott, rendőrség

ÚJ PÁNCÉLAUTÓK

Páncélozott autókat kapott a rendőrség

időpont:2008. június 16. 12:31

szerző:SzaBi

címkék:

Megérkezett a rendőrséghez az a három új páncélozott biztonsági autó, amelyekkel a legfőbb közjogi méltóságokat és a Magyarországra érkező külföldi védett állami vezetőket szállítják - tudta meg az MTI. A távirati iroda információi szerint a rendőrség három páncélozott Audit vásárolt - a kormánytól illetve az Országgyűlés honvédelmi bizottságától tavaly szeptemberben kapott felhatalmazása alapján - biztonsági okokból közbeszerzési eljáráson kívül. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI információit megerősítve elmondta, a köztársasági őrezred már használatba vette az egyiket, a miniszterelnököt szállító biztonsági autót - tette hozzá.