Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Egy részeg orosz páncélozott lánctalpassal ment a boltba – videó

2018. január 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kirakatban egy Daewoo-n keresztülhaladva állt meg egy ittas fiatal férfi az orosz Apatity városában egy páncélozott harci járművel, miután ellopta egy telephelyről. Szerencsére senki nem sérült meg, és a férfit is elkapták a rendőrök.

Ilyen akciójelenetre szinte csak bizonyos filmekben vagy számítógépes játékokban kerül sor, de Oroszország ismét bizonyította, hogy náluk más a valóság, mint a steril nyugati államokban.

Néhány napja ugyanis a finn-orosz határtól nem messze fekvő, 60 ezer fős lakossággal rendelkező Apatity városában garázdálkodott egy páncélozott lánctalpas harcjárművel egy ittas férfi.

A húszas évei végén járó fiatal egy a város melletti telephelyről lopta el a járművet – nem tudni hogyan – amivel aztán áthaladt egy egész erdőn, illetve egy Daewoo-n, végül egy élelmiszerbolt kirakatában állt meg. Az így keletkezett riadalmat kihasználva még egy üveg bort is elvitt az üzletből, majd egyszerűen elsétált a helyszínről. A rendőröknek azonban nem kellett sok, hogy elfogják. Valószínűleg garázdaságért, ittas vezetésért és lopásért is felelnie kell.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Dr. Németi Balázs
2018-01-12 - 09:56

Ebben én semmi meglepőt nem látok. Vajon még hányan emlékeznek arra a kb. 30 évvel ezelőtti eseményre, amikor a szovjet tank benézett a gyulafirátóti kocsmába egy kis piáért?

csaklesek
2018-01-12 - 15:32

Az se volt semmi,ami a lökött amcsi a tankkal ment az autópályán.Csak azért tudták elkapni,mert jó nagy lendülettel felment a sávelválasztó betonkorlátra.Mivel a lánctalp nem ért le, ott is maradt.Ebből azt szűröm le,hogy a hülyeség nemzetközi,parttalan,pártatlan és határtalan.