/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a jubileumi Škoda modellek

2020. február 27. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

125. születésnapját ünnepli a Škoda, ebből az alkalomból a cseh gyártó a Kodiaq, Karoq és Fabia családjaiban elindította jubileumi Drive 125 Years modellsorozatát. A három különleges modell kívülről egyaránt „Aronia” könnyűfém keréktárcsáiról és hátsó „Drive 125 Years” plakettjéről ismerhető fel.

Drive 125 Years különleges modellként a legnagyobb Škoda-SUV 19 colos, antracitárnyalatú „Aronia” könnyűfém keréktárcsákkal készül és specifikus plakettet hordoz, amelyekről mindjárt az első pillantásra jubileumi változatként azonosítható.

Utasterében a Kodiaq Drive 125 Years egyaránt LED-technikájú hangulatvilágítást és olvasólámpákat, illetve egyéb részletei mellett fényes Mítoszfekete dekorbetéteket, speciális üléskárpitokat és textil padlószőnyegeket, valamint összesen nyolc hangszórót kínál. A „Kodiaq” feliratú küszöblécek is a Drive 125 Years felszerelési csomag részét képezik.

A Škoda Karoq Drive 125 Years jubileumi modellváltozatában a praktikus kompakt-SUV 17 colos, szintén antracitárnyalatú „Aronia” könnyűfém keréktárcsákkal érkezik, s a „Drive 125 Years” plakett mellett egyéni dekorbetétek, exkluzív üléskárpitok, valamint „Karoq” feliratú küszöblécek is felszereltségét gazdagítják.

Drive 125 Years kivitelében a kompakt és tágas Fabia ugyancsak speciális üléskárpitokkal és dekorbetétekkel, valamint textil padlószőnyegekkel és itt „Fabia” feliratú küszöblécekkel készül, míg az antracitárnyalatú „Aronia” könnyűfém keréktárcsák peremátmérője ez esetben 16 col.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/