/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kodiaq, skoda, suv, új kodiaq

modernizálás

Ráncfelvarráson esett át a Škoda Kodiaq

időpont:2021. április 28. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

Négy évvel azután, hogy a Škoda bevezette a piacra első SUV modelljét, a Kodiaqot, elérkezettnek látta az időt a modell alapos átdolgozására. Frissült a formaterv, új felszereltségi tételek jelentek meg, az RS csúcsmodell pedig új turbómotort kapott.

kodiaq, skoda, suv

új arc

Gyári skicceken a frissített Škoda Kodiaq

időpont:2021. április 02. 19:05

szerző:Autoblog

címkék:

Egy igazán sikeres modell finomhangolása: három izgalmas vázlat lebbenti fel a fátylat a megújult Škoda Kodiaq szabadidőautóról. Felújított arculattal és frissített technológiával ünnepli premierjét április 13-án.

india, kamiq, karoq, kodiaq, kushaq, skoda, suv, szanszkrit

Új Škoda érkezik, a neve Kushaq

időpont:2021. január 11. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az indiai szubkontinensen a Škoda által vezetett India 2.0 projekt első sorozatgyártású modellje a Kushaq nevet kapta. A közepes méretű SUV modell elnevezése a több ezer éves indiai szanszkrit nyelvből származik.

elektromos, enyaq iv, kodiaq, skoda, suv

enyaq iv

Színre lépett a Škoda villany-SUV-ja

időpont:2020. szeptember 02. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

Bemutatkozott a Škoda legújabb modellje, az elektromos hajtású Enyaq iV SUV. A rendkívül mutatós Enyaq iV belső tere olyan tágas, mint a Kodiaqé, s nem kevesebb, mint három különböző akkumulátorkapacitással és öt teljesítményváltozattal lép piacra.

fabia, karoq, kodiaq, octavia, scala, skoda, superb

megújulás

Számos újítást hoz az év a Škoda modellpalettáján

időpont:2020. július 06. 20:20

szerző:Autoblog

címkék:

Új kormánykerekek, még gazdaságosabb motorok és további vezetői segédrendszerek: immár a 2021-es modellévbe lép a nyáron a Škoda, számos újdonságot tartogatva modellpalettáján.

drive 125 years, fabia, jubileum, karoq, kodiaq, skoda

a 125. születésnapra

A nap képe: a jubileumi Škoda modellek

időpont:2020. február 27. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

125. születésnapját ünnepli a Škoda, ebből az alkalomból a cseh gyártó a Kodiaq, Karoq és Fabia családjaiban elindította jubileumi modellsorozatát. A három különleges modell kívülről speciális könnyűfém keréktárcsáiról és egyedi plakettjéről ismerhető fel.

karoq, kodiaq, skoda

karoq és kodiaq

Felfrissült a Škoda két SUV-ja

időpont:2019. július 25. 16:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Škoda Karoq és Kodiaq kibővített felszereltséggel, továbbá új extrákkal és kiegészítőkkel vágnak neki a 2020-as modellévnek. A két modell mostantól Škoda feliratot visel a csomagtérajtaján, ezen kívül új holttérfigyelő rendszert kapott, s a motorpaletta is kibővült.

kodiaq, kodiaq rs, nürburgring, rekord, skoda, suv

hétüléses rekord

Rekordot futott a Škoda a Nürburgringen – videó

időpont:2018. június 14. 11:40

szerző:Autoblog

címkék:

A cseh gyártó még a piaci bevezetés előtt kivitte első RS SUV modelljét a világ legnehezebb versenypályájára és új rekordot ünnepelhetett. Sabine Schmitz versenypilóta az új Kodiaq RS modellel új körrekordot állított fel a hétüléses szabadidőautók mezőnyében.

genfi autószalon, kodiaq, Kodiaq L&K, laurin klement, skoda

Laurin & Klement

Jön a csúcs Škoda SUV

időpont:2018. február 15. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Škoda a Genfi Autószalonon mutatja be a Kodiaq csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról elnevezett L&K kivitelt. Az L&K változat bevezetésével egyidejűleg a motorpaletta is megújul.

kodiaq, kodiaq scout, skoda, skoda kodiaq

kodiaq scout

Itt a terepes Škoda Kodiaq

időpont:2017. szeptember 15. 13:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Škoda folytatja kampányát a SUV szektorban, a fokozott terepező képességekkel rendelkező Kodiaq Scout modellel bővíti a kínálatát. Az összkerékhajtású Kodiaq Scout robusztusabb lökhárítókat és nagyobb kerekeket kapott, s csak az erősebb motorok járnak hozzá.

countryman, euro ncap, kodiaq, micra, swift, törésteszt

Jól törik a Škoda és a MINI

időpont:2017. május 31. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

Újabb négy autót tört össze az Euro NCAP. Az új MINI Countryman, a Škoda Kodiaq, a Nissan Micra és a Suzuki Swift adtak számot képességeikről. Ami a felnőttutas, a gyalogos és a gyermekvédelmet illeti, mindegyikük jelesre vizsgázott. De akadtak hiányosságok is.

karoq, kodiaq, skoda karoq, új skoda

új suv

Bemutatkozott a Škoda Karoq

időpont:2017. május 19. 12:50

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap este lerántották a leplet a Škoda új kompakt szabadidőautójáról, a Karoqról. A Karoq a márkára jellemző egyedülálló térkínálatú utas- és csomagteret új vezetői segédrendszerekkel, LED-es fényszórókkal, valamint digitális műszeregységgel kombinálja.