/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfrissült a Škoda két SUV-ja

2019. július 25. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda Karoq és Kodiaq gazdagabb felszereltséggel, továbbá új extrákkal és kiegészítőkkel vágnak neki a 2020-as modellévnek. Ahogy a Scala, a Kamiq és a megújult Superb, a két SUV is mostantól Škoda feliratot visel a csomagtérajtaján, ezen kívül új kulcsnélküli nyitó és indító rendszert, valamint holttér- és mögöttes forgalomfigyelő rendszert kapott, s a motorpaletta is kibővült.

190717_SKODA_KAROQ_KODIAQ

A Side Assist a korábbi holttérfigyelő rendszert váltja mindkét modellben. Ennek a hatósugara 20 méter helyett már 70 méter, két radarszenzorral figyeli a jármű holtterében tartózkodó járműveket. Sárga LED-del figyelmezteti a vezetőt, amelyet immár nem a tükörtestbe, hanem a keretbe integráltak. A mögöttes forgalomra figyelmeztető rendszer is része a Side Assistnek, amely tolatásnál figyelmezteti a vezetőt a mozgó tárgyakra.

190717_SKODA_KAROQ

Extraként mostantól mindkét SUV-modellhez rendelhető adaptív felfüggesztés is (DCC), amely automatikus csillapításával jelentősen javítja a menetkomfortot. A DCC immár nemcsak a négykerék-hajtású modellek kiváltsága, a fronthajtású kivitelekhez is elérhetővé vált. A DCC háromféle beállítást kínál (Comfort, Normal, Sport).

190717_SKODA_KODIAQ_4x4

A Karoq motorpalettája egy új erőteljes dízelmotorral is kiegészült. A Kodiaqból már ismerős 2 literes TDI aggregát 190 lóerőt állít a pilóta szolgálatába és 7-fokozatú DSG-váltó tartozik hozzá. A Kodiaq Sportline, a Kodiaq RS és L&K modellek pedig új könnyűfém felnikkel öltöztethetők fel; a 20 colos Ignite görgőkre 255 széles abroncsokat feszítenek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/