/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a kombi Rolls-Royce

2020. augusztus 30. 15:05   |   Autoblog
címkék:  

Egy Rolls-Royce Wraith tulajdonos Shooting Brake kombit szeretett volna, így terveztetett és építtetett magának egyet. A Niels van Roij Design által megrajzolt és a belga Carat by Duchatelet által kerékre állított Silver Spectre Shooting Brake rendkívül jól sikerült, olyannyira, hogy hét darabos limitált szériát fognak készíteni belőle.

A formaterv a Niels van Roij Design munkája, a belga Carat by Duchatelet karosszáló cég pedig rengeteg munkaórát ölt a luxus kétajtós átalakításába. Annak érdekében, hogy klasszikus Shooting Brake (vadász)kombit kapjanak, egészen a jármű hátuljáig meghosszabbították a tetőt, megnyújtották az oldalablakokat és egyedi hátsó traktust építettek. A Wraith-en egyedi C-oszlopokat és kis ablakkal ellátott csomagtérajtót látunk. Az aprólékosan kidolgozott kombi far gyári hatást kelt, meglepően jól áll az autónak.

A gyönyörű, bordó fényezésű karosszériához háromszínű, fekete/fehér/piros utastér párosul. Bár az utastérről nem készült fotó, a csomagtér színsémáját valószínűleg a kabin többi részében is alkalmazták.

Arról nincsenek információink, hogy mennyibe kerülhetett az átépítés, de a karosszáló cég bejelentette, hogy később még hat darabot készítenek az egyedi Shooting Brake modellből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/