/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a következő Toyota Supra

2014. augusztus 15. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota újabb változatot készített a Supra utódjának tekinthető FT-1 koncepció sportkupéból, amely ezúttal grafitszürkében és barna bőr utastérrel csábít. Szeptemberben korlátozott ideig ingyenes kiegészítés formájában virtuálisan is letölthető a GT6 szimulátorjátékba.

Az eredeti FT-1 tanulmány idén januárban szinte lesokkolta az autós világot, drámai külsejével a Toyota sportautóinak új formatervezési irányvonalát vetítette előre. Azonnal elterjedt a hír, hogy az FT-1 a következő Supra előfutára, és ez minden bizonnyal így is van.

Az eredeti tanulmány mélypiros fényezéssel és fekete belsővel rendelkezett, a második verzió pedig lenyűgöző grafitszürke fényezéssel és világosbarna bőrbelsővel érkezett. Ez a színkombináció is jól áll az autónak, kifinomulttá teszi és mutatja, hogy mennyi potenciál rejtőzik még a koncepcióban.

Szeptemberben a szürke változat mellett egy különösen sportos kivitel, az FT-1 Vision GT is letölthető lesz a Gran Turismo 6 szimulátorjátékhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/