/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legóból készült Ferrari Daytona SP3

2022. május 24. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A sportautók rajongói mostantól kényelmesen elhelyezkedhetnek a Ferrari legújabb mesterművének, a Lego Technic Ferrari Daytona SP3 szuperautónak az ülésében. A 3778 elemből álló, részletekben és funkciókban gazdag modell az eredeti sportautó teljesítményét, valamint elegáns dizájnját testesíti meg.

Az 1:8 méretarányú Lego Technic modell 8-sebességes kormányváltója és V12-es motorja, a mozgó dugattyúi, illetve a lenyűgöző lakkozott ezüst felnik tükrözik a Ferrari versenyszellemének lényegét. A felfelé nyíló ajtók betekintést engednek a modell valósághű utasterébe és annak elképesztő részleteibe, többek közt a fénylő Ferrari logóval ellátott kormánykerékkel, ami teljessé teszi a megjelenést.

A Lego Technic Ultimate Car szériájának negyedik modellje 14 cm magas, 59 cm hosszú, és 25 cm széles. A lelkes rajongók a www.LEGO.com/Ferrari-Daytona-SP3 weboldalon található exkluzív tartalmak segítségével még inkább elmélyülhetnek az építés részleteiben.

A Lego Technic Ferrari Daytona SP3 2022. június 1-jétől lesz elérhető a Lego Store üzleteiben világszerte, a viszonteladóknál pedig 2022. augusztus 1-jétől lesz kapható.

Emellett a sportautó-rajongók még több információt tudhatnak meg a modell designjáról a Ferrari és a Lego Csoport közös exkluzív albumából. Az exkluzív Lego Technic Daytona SP3, The Sense of Perfection c. könyv 5000 példányban 2022. június 1-jétől lesz hozzáférhető a lego.hu weboldalon világszerte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/