/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Mercedes-AMG G 63 japán kistestvére

2021. június 16. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

A legújabb generációs Suzuki Jimny elképesztően nagy sikernek bizonyult világszerte, nálunk is rövid idő alatt rendkívül kedvelt, szinte kultikus modellé lépett elő. A doboz formájú Jimny úgy néz ki, mint az ikonikus Mercedes-Benz G-osztály, s ezt sok tuningcég meglovagolta az utóbbi években. Így a japán Liberty Walk is, amely most bemutatta a mini terepjáró leginkább G-osztályra hasonlító átiratát.

A feketére fényezett Jimny-nek mindenekelőtt az orr-részét szabták át, amely a műtét után élénken emlékeztet a G-osztályra. A kör alakú fényszórók, a feketére fényezett hűtőrács, a légbeömlőkkel és nappali világítással ellátott lökhárító egytől-egyig a Mercedes G-osztályra, különösképpen a G 63 modellre hajaznak. A középső légbeömlővel ellátott motorháztető is a leggyorsabb stuttgarti terepest idézik.

A hasonlóság tovább nő oldalnézetből, a Jimny-re ugyanis szögletes sárvédő-szélesítéseket és fekete kerekeket szereltek fel. A kipufogórendszert is oldalt vezették ki, ami szintén a G 63 egyedi jellemzője. A tetőre és az oldalablakokra szélterelőket erősítettek fel, s a külső módosítások sorát egy tetőszárnnyal zárták le. El kell ismerjük, hogy a Jimny bitang jól néz ki a Liberty Walk készletével.

Természetesen az utastér színvonalát is megemelték, az ülések igényes bőrkárpitozást kaptak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/