/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a pápa Lamborghinije

2017. november 17. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini egy hátsókerék-hajtású Huracan sportkocsit adományozott Ferenc pápának, aki természetesen nem száguldozni fog vele, hanem majd egy későbbi aukción az érte befolyt összeg felett fog rendelkezni. A kocsit május 12-én elárverezik, a bevételt pedig a Szentatya nemes célokra fordítja majd.

Az egyedi kivitelű Lamborghini Huracan RWD május 12-én, az RM Sotheby’s aukcióján kerül kalapács alá, s az érte befolyt összeget kizárólag jótékony célra fordítják majd. A pénzből jut majd a mosuli térség rekonstrukciójára (a cél az, hogy a keresztény közösség visszatérjen), támogatják belőle a 23. János Pápa Közösséget, amely az üzérkedés és más bűncselekmények női áldozatait segíti, továbbá két olasz szövetséget (GICAM és Amici per il Centrafrica), amelyek Afrikában segítik a nőket és gyerekeket.

A pápának adományozott Lamborghini Huracán RWD modellt a Lamborghini Ad Personam részlege tette egyedivé; a kocsi Vatikánváros lobogójának színeit öltötte magára. A Monocerus fehér alapszínhez Tiberino sárga díszítések tartoznak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/