/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dacia, duster, ferenc pápa, pápa, pápamobil

pápai igények

Dacia Duster lesz az új pápamobil

időpont:2019. november 28. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault Csoport ajándékaként Őszentsége Ferenc pápa egy speciálisan a pápai igényekre tervezett négykerék-hajtású Dacia Dustert vehetett át. Az autót tegnap adták át a Vatikánvárosban, a Pápa rezidenciáján rendezett találkozón.

ad personam, aukció, huracan, lamborghini, pápa, vatikán

jótékony célra

A nap képe: a pápa Lamborghinije

időpont:2017. november 17. 10:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Lamborghini egy vatikáni festésű, hátsókerék-hajtású Huracan sportkocsit adományozott Ferenc pápának, aki természetesen nem száguldozni fog vele, hanem majd egy későbbi aukción az érte befolyt összeg felett fog rendelkezni. A bevételt nemes célokra fordítják.

elektromos autó, kangoo, pápa, renault

KÖRNYEZETVÉDELEM

Elektromos Renault-t kapott a pápa

időpont:2012. szeptember 08. 10:28

szerző:Autoblog

címkék:

Környezettudatosabb lett XVI. Benedek pápa: a katolikus egyházfő először mutatkozott elektromos autóval, egy fehér Renault Kangoo-val a Castel Gandolfó-i rezidencia kertjében.

mercedes, pápa

G-OSZTÁLY

Kabrió a pápának

időpont:2007. december 06. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

XVI. Benedek új pápamobillal vegyülhet el ezentúl a Szent Péter téren szerdai nyilvános meghallgatásai során. A Szentatya a Mercedestől egy kabriósított G-osztályt kapott, melyet a Vatikánnal szorosan együttműködve, kétéves fejlesztőmunkával alkotott meg a stuttgarti gyár. Az új pápamobil a G500 alapjaira épül, szélvédője lehajtható és egy fogódzkodót is kapott. Az autó fényezése a szokásos fehér. XVI. Benedek flottájában nem ez az első Mercedes, korábban egy M- és S-osztállyal is bővült a szolgálati járművek listája.