/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a régi-új McLaren-legenda

2018. szeptember 04. 10:10   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren mostantól hivatalosan is igazolni tudja ikonikus F1 szupersportautóinak származását. A program elindítása pedig egybeesett az első hitelesítést kapott F1 modell, a híres ’25R’ 1997 F1 GTR Longtail bemutatásával.

Az F1 Certified program lényege, hogy a Le Mans-győztes szuperautó közúton használható és versenyváltozatainak eredetiségét igazolja, megnyugtatva a kocsik jelenlegi és jövőbeni tulajdonosait. A kocsik eredetiségéről az egyedüli illetékes, a McLaren Automotive állít ki dokumentumot. Ez rögzíti az autó származását és eredetiségét, tartalmazza a komplett szerviztörténetét, az utcai vagy verseny karrierjét és kitér az állapotára is. Az igazolás mellé a tulajdonos egy egyedi, illusztrált könyvet is kap a kocsija történetéről.

Összesen 106 darab McLaren F1 épült 1993 és 1998 között, köztük 64 utcai és 28 GTR versenyautó; mindegyik jogosult az eredetiséget igazoló tanúsítványra. A képeken szereplő, első igazolt származású McLaren F1 GTR Longtail a 90-es években rendezett hosszú távú versenyek veteránja, a Le Mans-i 24 órás verseny egyik résztvevője. Az elmúlt 18 hónapban a McLaren Special Operations eredeti, új állapotúra restaurálta, melynek során eredeti, megmaradt GTR alkatrészeket használt fel. A gép most pontosan olyan és ugyanúgy néz ki, mint versenykarrierjének első évében, 1997-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/