/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a sokszínűséget hirdető Bentley

2021. május 28. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley ismertette új sokszínűségi és befogadási stratégiáját, s az Európai Sokszínűségi Hónap végéhez közeledve bemutatott egy egyedi tervezésű Flying Spur limuzint, amelyet ebben a szellemben dekoráltak ki. A Unifying Spur névre keresztelt luxuslimuzin az elkövetkező hónapokban különböző tematikus programokon fog részt venni.

Az Európai Sokszínűségi Hónap az Európai Unió egészében felhívja a figyelmet a munkahelyeken és a társadalmon belül a sokszínűség és a befogadás fontosságára. Elismeri a szervezetek arra irányuló erőfeszítéseit, hogy a munkahelyeken előmozdítsák a sokszínűséget és befogadó munkakörnyezetet alakítsanak ki. A Bentley elkötelezte magát amellett, hogy a menedzsmentjében 30 százalékra növeli a sokszínűséget 2025-ig.

Az új stratégia életbe lépését a Bentley egy art car megalkotásával is nyomatékosította. A Flying Spur modellt Rich Morris festette ki, s ehhez a Progress zászló kilenc színét használta. A Unifying Spurre festett képek az emberiség egyesítő erejét szimbolizálják, fajtól, hovatartozástól és szexuális beállítottságtól függetlenül.

A Bentley Unifying Spur a gyári bemutató után egy több hónapos körútra indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/