/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a szalonból megvásárolható 1000 lóerős Camaro

2020. február 15. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

Mostantól bármelyik amerikai Chevrolet márkakereskedésnél megvásárolható a Specialty Vehicle Engineering 1000 lóerős Yenko Camarója, tetszés szerint kupé vagy kabrió karosszériával. A botrányosan erős izomautóból összesen csak 25 darabot készítenek.

BB100ohj

A 2020-as modellévű Yenko/SC Stage I Camaro jellegzetessége, hogy egyedileg épített 6,8 literes kompresszoros V8-as motor hajtja, amely kereken 1000 lóerős teljesítménnyel büszkélkedhet. Az aggregáthoz pedig egy továbbfejlesztett 10-sebességes GM automataváltót kapcsoltak.

A szörnyeteg Camaróban emellett alapfelszerelés a mágneses adaptív felfüggesztés, a 6-/4-dugattyús nyergekkel szerelt Brembo fékrendszer, a megerősített futómű, a motorolaj-hűtőt, két külső radiátort, váltóhűtőt és hátsó differenciálhűtőt is magában foglaló nagyteljesítményű hűtőrendszer, a korlátozottan önzáró hátsó differenciálmű, valamint a pillangószelepes aktív kipufogórendszer. A Yenko Camaróval versenyezni vágyókat a légbeömlős karbon motorháztetőn feltűnő „1000 HP” feliratok rettenthetik el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/