/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a tizedik évfordulós Porsche Panamera

2019. október 02. 11:15   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche különkiadással ünnepli a Panamera modell tizedik születésnapját. A Panamera 10 Years Edition rendkívül gazdag felszereltséggel és exkluzív kiegészítőkkel érkezik, s benzines turbómotorral vagy hibrid hajtáslánccal rendelhető meg.

A Panamera 10 Years Edition modellek kívülről azonnal felismerhetők a selyemfényű, fehérarany árnyalatú, 21 colos Panamera Sport Design kerékgarnitúráról, továbbá az első ajtókon látható, szintén fehérarany színű „Panamera10” logóról. A tizedik évfordulós logó az utastérben is feltűnik, a küszöbléceken és az utasoldali díszítőbetéten. A fekete bőrbe kötött utastérben mindenhol fehérarany színű szegélyvarrást alkalmaztak.

A Panamera különkiadás rengeteg kényelmi és biztonsági extrafelszerelést kapott, többek között alapáron járnak az adaptív LED matrix fényszórók, a sávváltást segítő és sávtartó rendszer, a táblafelismerő funkció, a parkolóasszisztens és tolatókamera. De a panoráma napfénytető, a sötétített üvegezés, a 14-irányban állítható komfortülések, a szervós ajtózárás, továbbá a Bose audiorendszer is az alapfelszereltség része. A háromkamrás légrugózás, az adaptív csillapítás, valamint a sebességfüggő adaptív kormányzás szintén alapáras tételek. A hibrid modell ezenkívül a sztenderd 3,6-os helyett 7,2 kW-os töltővel szerelve kerül az ügyfelekhez.

A Panamera 4 10 Years Edition Panamera 4 és Panamera 4 E-Hybrid verzióban lép piacra Németországban. Az előbbi, 2,9 literes, 330 lóerős biturbó V6-os motorral szerelt változat máris megrendelhető, alapára 114 532 euró. A Sport Turismo kombi változatért 116 912 eurót kérnek. A 462 lóerős Panamera 4 E-Hybrid évfordulós kiadásához 127 860 eurótól lehet hozzájutni. A Sport Turismo kivitel ebből 130 121 eurót kóstál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/