/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az Audi legerősebb ügyfél versenyautója, ahogy még nem láttuk

2021. május 03. 17:25   |   Autoblog
címkék:  

A nemzetközi GT versenyzésben még frissnek számító GT2-es kategóriában aratott kettős győzelme után az Audi Sport hatdarabos mini szériát készít R8 LMS GT2 versenyautójából. Hat darab autót készítenek hat különleges színben, amelyek valódi gyűjtői darabokká varázsolják az ügyfél versenyautókat.

A 640 lóerős Audi R8 LMS GT2 a márka négytagú ügyfél versenyautó-palettájának legerősebb tagja. Integrált bukócsöves váza és alumínium-kompozit karosszériája a sztenderd Audi R8 modell mellett, az Audi neckarsulmi gyáregységében készül. Az 5,2 literes, szívóüzemű V10-es erőforrása pedig Győrben, az Audi Hungariánál születik meg. Végül pedig Heilbronn-Biberach-ban lesz belőle komplett versenyautó, a GT2 előírásoknak megfelelően.

A hat darab Color Edition érdekessége, hogy nem matricázzák, hanem festik őket, így magasabb minőségűek és strapabíróbbak, mint a hasonló elven, egyedileg dekorált versenyautók. A hat kiválasztott szín pedig a Kyalami zöld, a Misano piros, a Nogaro kék, a Sebring fekete, a Tactical zöld és a Vegas sárga.

A hat Color Edition modellt nettó 349 000 eurós áron kínálja az Audi Sport.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/