/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legmenőbb megjelenésű Aston Martin

2015. június 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A patinás brit márka felfedte a Le Mans-ba szánt Vantage GTE autót, melyet egy német művész használt munkája vásznául. Az eredmény nem csak álló helyzetben, de állítólag még mozgás közben is bámulatos.

Vannak az autósportokban klasszikus díszítések és öltözékek, azonban nem feltétlenül rossz ötlet új megjelenéssel előállni, ahogy tette azt az Aston Martin Le Mans-i autójával.

A Vantage GTE külsejét egy német művész, Tobias Rehrberger szabhatta át saját kedve szerint, aki így egy rossz tv-adás és egy 3D-s absztrakt forma alapját keverte össze a képeken is láthatóan elég hatásos formában.

A narancssárga, citrom, fehér, kék, fekete csíkok szabálytalan váltakozása igazán élvezetessé teszik a hatalmas szárnnyal ellátott brit sportoló kinézetét. Hogy mozgás közben milyen lesz, az hamarosan – a hétvégén – kiderül, azonban álló helyzetben minket meggyőzött az egyedi Aston.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/