/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az egymilliót ünneplő Volkswagen Touareg

2019. július 25. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen Touareg gyártási darabszáma elérte a bűvös 1 milliót, amely alkalomból a gyártó különleges extrákkal ellátott limitált szériás modellt dob piacra belőle. A Touareg ONE Million modell exkluzív külső és belső kialakításával gyűjtői darabnak is beillik.

A Volkswagen Touareg 2002-ben csatlakozott a modellpalettához. A vásárlók hamar megkedvelték, az első és a 2010-ben bevezetett második generációból együttesen majdnem 1 millió fogyott, a harmadik generációnak pedig a napokban sikerült átlépnie ezt a mennyiséget.

A ONE Million modell ennek a mérföldkőnek állít emléket. Különösen kifinomult, exkluzív extrákkal teletömött modell, egyedi jellegzetességekkel. Például egyedi külső színárnyalatot kevertek ki hozzá, melynek neve Sechura bézs, s a könnyűfém felnik sem találhatók meg a normál palettán. Magas fényű, 20 colos Bogota vagy ezüstszínű, 21 colos Suzuka típusok állnak rendelkezésre.

Mindemellett a különleges Touareg sötétített hátsó lámpákat, ONE Million feliratú, magas minőségű küszöbléceket és egyedi, B-oszlopra helyezett One Million jelvényt vonultat fel. A kerékjárati betéteket, a diffúzort és a hűtőmaszkot fényes feketére festették, az R-Line Black Style külső stíluscsomag részeként pedig a külső tükörházak Reflection ezüst dukkót kaptak.

Az utastér is tele van stílusos megoldásokkal. Az üléseket exkluzív Puglia bőrrel kárpitozták, mintázatuk egyedi, s a felső részükön, illetve az ajtópaneleken barna gyémántmintás varrás figyelhető meg. Ezen kívül barna szegélyvarrást alkalmaztak a műszerfalon, a kormánykeréken és a váltókaron is. Még a jármű kulcsát is Puglia bőrrel húzták be.

A Volkswagen Touareg ONE Million alapára 80 880 euró (V6 TDI 286 LE).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/