/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az elektromos Opel Manta restomod

2021. április 25. 14:05   |   Autoblog
címkék:  

Elektromos hajtású restomod épült az Opel Mantából, csakhogy az autót maga az Opel alkotta meg. Az Opel Manta GSe ElektroMOD, ahogy a neve is sugallja, az 1970-es Manta A sportkupé modern, elektromos hajtású változata, az Opel új arcával ellátva.

Az „e” betű a GSe típusnévben az elektrifikációra utal, az ikonikus fekete motorháztető alatt ugyanis nem egy négyhengeres belsőégésű erőforrást találunk, hanem egy erőteljes villanymotort. A citromsárga fényezésű karosszéria a legkorszerűbb LED technológiát vonultatja fel, s az Opel új arca, a Vizor is jól áll Manta restomodnak.

Az új Mokkán és Crossland modelleken már látható Vizor a Manta GSe ElektroMOD-on továbbfejlődött, a Pixel-Vizor fantázianevet kapta. A jármű teljes szélességében elnyúlik és kijelző felületként is szolgál. A Manta GSe rajta keresztül képes kommunikálni a környezetével.

Az Opel Manta GSe ElektroMOD-on jelenleg a végső simításokat végzik, a kocsi május 19-én hivatalosan is bemutatkozik a világnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/