/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
crossland, manta, manta gse elektromod, mokka, opel, restomod, vizor

elektromod

A nap képe: az elektromos Opel Manta restomod

időpont:2021. április 25. 14:05

szerző:Autoblog

címkék:

Elektromos hajtású restomod épült az Opel Mantából, csakhogy az autót maga az Opel alkotta meg. Az Opel Manta GSe ElektroMOD, ahogy a neve is sugallja, az 1970-es Manta A sportkupé modern, elektromos hajtású változata, az Opel új arcával ellátva.

elektromos, mokka, mokka-e, opel, opel mokka, új mokka

forradalmár

A nap képe: az új, merész Opel Mokka

időpont:2020. június 24. 12:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel megmutatta kompakt bestsellerének második generációját. A teljesen új Mokka erőteljes fellépésű, szupermodern, és minden tekintetben örömmé teszi birtoklását. Elektromos hajtással, továbbá benzin és dízelmotorokkal is kapható lesz, már kezdettől fogva.

elektromos, mokka, opel

zöldülés

Elektromos hajtással jön az új Opel Mokka

időpont:2020. április 22. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

Már kinn gurul az új Opel Mokka az utakon, egyelőre álcázva, de már készen a márka mérnökeinek tesztjeire. A második generációs Mokka teljesen új konstrukció. Gyártása 2020 negyedik negyedében kezdődik, az első elkészült példányok 2021 elején érkeznek meg.

genfi autószalon, mokka, mokka x, opel, opel mokka, új mokka x

mokka x

Itt a második generációs Opel Mokka

időpont:2016. február 04. 09:55

szerző:Autoblog

címkék:

A 2012-ben piacra dobott Opel Mokkából eddig több mint félmilliót adtak el, ami Európa-szerte a kategória egyik kedvencévé tette. E sikertörténetet hivatott folytatni az új Opel Mokka X, amely szebb külsőt, kifinomultabb, egyszerűbb belsőt és új motorokat kapott.

insignia, mokka, opel

modernizálás

Új dízelmotorok az Opel Mokka és Insignia modellekben

időpont:2015. január 22. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel két sikermodellje, a Mokka és az Insignia az év elejétől új Euro 6-os, csúcstechnikájú négyhengeres dízelmotorokkal is rendelhető. A Mokkában az 1,6 literes gép 136 lóerőt ad le, míg az Insigniában a 2 literes egység 170 lóerős teljesítményt fejt ki.

autóteszt, mokka, opel

autóblog teszt

Egy kis frissítő: Opel Mokka 1,4 Turbo 4×4 Cosmo

időpont:2013. november 11. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel kisméretű városi terepjárója már közel egy éve piacon van, de még mindig a legcsinosabb a mezőnyben. Ám nemcsak a formája szól mellette; történetesen az egyik legjobb Opel a kínálatban. Az 1,4 literes turbómotorral teszteltük, ami kiválóan illik hozzá.

chevrolet, mokka, opel, párizs, trax

TRAX

Apró szabadidő-autóval készül a Chevrolet

időpont:2012. május 15. 21:15

szerző:Autoblog

címkék:

Chevrolet jelvénnyel is piacra dobják az Opel kisméretű szabadidő-autóját, a Mokkát. A Trax lényegében csak az orr-részében különbözik az Opel Mokkától, olyan, mint egy lekicsinyített Orlando. A Trax-ot először a Párizsi Autószalonon láthatja a közönség.

crossover, genf, mokka, opel, suv

MOKKA

Mini szabadidő-autóval támad az Opel

időpont:2012. január 10. 20:28

szerző:Autoblog

címkék:

Két hónappal a világpremier, a márciusi Genfi Autószalon előtt az Opel megmutatta új kisméretű szabadidő-autója, a Mokka fotóit. Ezzel a rüsselsheimi márka első német autógyártóként lép be a kisméretű crossoverek gyorsan növekvő piacára.