/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos hajtással jön az új Opel Mokka

2020. április 22. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

Már kinn gurul az új Opel Mokka az utakon, egyelőre álcázva, de már készen a márka mérnökeinek tesztjeire. A második generációs Mokka teljesen új konstrukció. Piaci bevezetése előtt alapos próbáknak vetik alá, gondosan beállítják és kiértékelik. Gyártása 2020 negyedik negyedében kezdődik, az első elkészült példányok 2021 elején érkeznek meg.

Opel-Mokka-511846

A tesztautók utalnak rá, hogy ki is rejtőzik az álca alatt: a zöld-fekete jármű oldalán nagy sárga K betű virít – a Mokka név közepéről. Igen, egyszerűen Mokka! Az új generáció neve nem tartalmazza az X utótagot, akárcsak 2012-es debütálásakor a típuselőd. A Mokka már akkor is kompakt méreteivel és vagány külsejével hódított.

Az új modell hasonlóan kicsi és robusztus, de sokkal progresszívebb és modernebb – még jobban illik a városi forgalomba, még stílusosabb, és még erősebb benyomást tesz. Emellett pedig természetesen elektromos hajtású is, már az értékesítés kezdetétől. Az ügyfelek tetszés szerint választhatnak majd  belsőégésű, illetve tisztán elektromos hajtás között.

Még az álcázás alól is érvényesülnek az új Mokka friss arányai, rövid első és hátsó túlnyúlása – teljes összhangban az Opel továbbfejlesztett dizájn filozófiájával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/