/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Citroën C3

2020. február 12. 14:40   |   Autoblog
címkék:  

A Citroën bemutatja az új C3-ast, világszerte legnépszerűbb modelljének legújabb változatát. A SUV-os jegyekkel felruházott autó átdolgozott orr-részt, egyedi tetőgrafikát és még kényelmesebb belső teret vonultat fel.

Az új dizájn még inkább ráerősít a modell egyediségére. A határozott stílusú új C3 továbbra is fittyet hány a szegmensben megszokott normáknak, a megújult frontrész pedig már egy új korszakot jelez a Citroën stílusában. Az első pillantásra szembetűnő új orr-részt közvetlenül a 2016-os párizsi autószalonon bemutatott Cxperience tanulmányautó ihlette. A merész kialakításnak köszönhetően megváltozott a C3 tekintete és határozottabb lett a személyisége.

A jellegzetes Citroën világítótestektől az új elrendezésben magasabbnak tűnik a  motorháztető. Legfelül a krómozott márkaembléma szárai a modell szélességét hangsúlyozva egészen a LED-es nappali lámpákig húzódnak (változattól függően). Alájuk minden felszereltségi szinten LED-es technológiájú fényszórókat építettek be. Az alsó részt üde színfoltként színes ködfényszóró-keretek dobják fel. A merész stílusú új orr-részhez a robusztusabb megjelenés érdekében új 16” új könnyűfém keréktárcsa és új Airbump-betétek társulnak.

A korszellemnek és az „Inspired by You” jelmondatnak megfelelően a sokszorosára bővült az új C3 személyre szabási kínálata. A külső kombinációk száma 36-ról 97-re nőtt, ami még modernebb és vonzóbb termékpalettát eredményezett, lehetővé téve, hogy minden ügyfél a maga képére formálja az autóját. Ez a 2 új karosszériaszínnek, az 1 új tetőszínnek (mely a tetőt, a tükörházakat és C oszlop díszítését érinti), az 1 új színcsomagnak ( ködfényszórók és az Airbump színes betétje), valamint az opcionális tetőt díszítő matricáknak köszönhető.

Az egyéni kialakításra az új C3 belterében is számos lehetőség nyílik. A derűt és nyugalmat árasztó élettér egyrészt a La Maison Citroën világát, másrészt a skandináv otthonok berendezését idézi. A letisztult szériakivitel mellett 2 új opciós beltér hangulat is választható: az elegáns, meleg hangulatú „Techwood” és a dinamikusabb „Emerald”.

Az új C3 tervezői kényelem tekintetében sem ismertek kompromisszumot, és a Citroën Advanced Comfort program következetes megvalósítására törekedtek. Ettől a népszerű modell még vonzóbb lett, és az ügyfelek még inkább otthon érezhetik magukat benne. Az szegmens legkényelmesebb felfüggesztése mellett az új C3 az Advanced Comfort ülésekkel is kitűnik versenytársai közül.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/