/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
c3, citroen, új c3

még karakteresebb

A nap képe: az új Citroën C3

időpont:2020. február 12. 14:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën bemutatja az új C3-ast, világszerte legnépszerűbb modelljének legújabb változatát. A SUV-os jegyekkel felruházott autó átdolgozott orr-részt, egyedi tetőgrafikát és még kényelmesebb belső teret vonultat fel.

c3, c3 wrc, citroen, rali világbajnokság, wrc

c3 wrc

A Citroën bemutatta új raliautóját

időpont:2016. december 21. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën Racing Abu Dhabi-ban leleplezte a C3 WRC-t. A C3 WRC a Citroën visszatérését jelenti egy olyan versenybe, amelyben a márka eddig 96 győzelmet és 8 világbajnoki címet szerzett.

c3, citroen, full hibrid, genfi autószalon, hibrid, hybrid air

hybrid air

Forradalmi sűrített levegős hibrid rendszer a Citroëntől

időpont:2013. február 19. 14:50

szerző:DG

címkék:

Az idei Genfi Autószalonon a Citroen tovább folytatja innovációinak sorát: itt debütál a Hybrid Air nevet viselő vadonatúj technológia. Az elnevezés egy hidraulikus rendszerhez társított, sűrített levegőt használó full hibrid megoldást takar.

c3, c4, c5, citroen

ÚJ GENERÁCIÓ

Az első képek és infók az új Citroen C4-ről

időpont:2010. június 01. 15:02

szerző:DG

címkék:

A 2008-ban bevezetett új C5 és a 2009-ben érkezett új C3 után itt van a megújult C4 is, amely nemcsak vonzó formájával és környezetbarát hajtásláncaival tűnik majd ki szegmenséből, hanem a kategóriában szokatlan felszereléseivel is.

c3, citroen, ds3

BELÉPŐ

DS3: MINI-rivális a Citroentől

időpont:2010. február 25. 16:41

szerző:DG

címkék:

Megkezdődött az új Citroen C3 értékesítése Magyarországon, egyúttal megérkezett a típus dögösebb kinézetű, exkluzívabb háromajtós kivitele is, a DS3. A Citroennek szilárd elhatározása, hogy megveti a lábát a prémium járműosztályokban is.

c3, citroen

TÉRLÁTÁS

Új képek és infók a Citroen C3-ról

időpont:2009. szeptember 04. 20:28

szerző:DG

címkék:

Bemutatkozott az új generációs Citroen C3, amely fiatalos, megnyerő stílusával és egyedi megoldásaival hódíthat vevőket magának. Egyedi vonása a csaknem 1,4 méter hosszú szélvédője, amely 80 fokkal megnöveli az elöl ülők kilátási szögét.

c3, citroen

VISIODRIVE

Novemberben érkezik az új Citroen C3

időpont:2009. június 30. 17:58

szerző:DG

címkék:

A 2009. novemberétől forgalomba kerülő új C3 modell még vonzóbb, C4 Picassós külsővel, egyedi megoldásokkal és még tágasabb belső térrel érkezik. Egyéni jellemvonása az első ülések támlájáig benyúló hatalmas szélvédője.

c3, citroen, párizs, picasso

ÚJABB EGYTERŰ

Jövőre jön a Citroen C3 Picasso

időpont:2008. július 09. 13:45

szerző:DG

címkék:

Újabb taggal bővül a Citroen egyterű kínálata. A kiskategóriában szerencsét próbáló C3 Picasso először az idei Párizsi Autószalonon mutatja meg magát, forgalmazása pedig 2009 első negyedévében kezdődik. A C3 Picasso ugyanolyan merész, újító stílusú lesz, mint például a C4 Picasso, s az olyan hagyományos egyterűs értékek, mint a jó kilátás és tágasság, valamint a könnyű variálhatóság, az új modellben még fokozottabban érvényesülnek.

c3, citroen

ÚJ DIZÁJN

Megújult a Citroen C3 Pluriel

időpont:2008. március 10. 11:31

szerző:tygger

címkék:

A Citroen nem csapott különösebb felhajtást kisautója, a C3 Pluriel körül Genfben, pedig tehette volna, a modell ugyanis felfrissült. Forradalmi változásokra persze nem kell gondolni, csupán apró simítások történtek kívül-belül: elöl például nagyobb lett az embléma, "füstös" hatásúakra cserélték a fényszórók buráit, melyekben sötétebb árnyalatú indexek ülnek. Az első lökhárítóba új, szürkére festett rácsozás került, hátul szintén nagyobb az embléma és frissebb hatású a lámpa. Bent megújult a kárpitozás, a Citroen emellett krómdíszítésekkel látta el a kilincseket, a légbeömlők keretét és a váltókart. Galéria a címre kattintva!