/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Novemberben érkezik az új Citroen C3

2009. június 30. 17:58   |   Autoblog
címkék:  

A 2009. novemberétől forgalomba kerülő új Citroen C3 modell még vonzóbb, picit C4 Picassós külsővel, egyedi megoldásokkal és még tágasabb belső térrel érkezik. Egyéni jellemvonása az első ülések támlájáig benyúló hatalmas Zenith szélvédője, amely különleges élményt nyújt az utasoknak. Ez lesz a legnagyobb szélvédőjű és a legkisebb tetejű modell a piacon. A megbízhatóság és a legapróbb hibák feltárása érdekében pedig több mint 2 millió tesztkilométert futnak le az új modellel a forgalomba kerülése előtt.

Már a piaci bevezetéskor lesz olyan HDi 90 FAP motorral felszerelt változata, amelynek a CO2 kibocsátása mindössze 99 g/km. A fogyasztás kézbentartását célzó fejlesztések a 2. generációs Stop & Start rendszerrel rendelkező új motorok 2011-es érkezésével folytatódnak. Ennek köszönhetően az 5 és 6 fokozatú MCP váltókkal szerelt dízelmotorokkal rendelkező változatok károsanyag-kibocsátása mindössze 95 és 90 g/km körül lesz, a benzinüzemű változatoknál pedig az újgenerációs háromhengeres motorok már 100 g/km alatti CO2 kibocsátást biztosítanak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/