/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új London taxi

2014. január 08. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan áttervezte London taxijának orrát, így az most a klasszikus fekete kocsikra emlékeztet, amik szerves részei a londoni utcaképnek. Az NV200 alapú Nissan taxi 2012 augusztusában mutatkozott be Londonban, ám a támogatók visszajelzései alapján a Nissan áttervezte azt, hogy a megrendelők körében majd sikeresebb lehessen. Decembertől látható majd az utakon.

Az új fizimiskájú taxi decemberben jelenik meg a brit főváros útjain. Egy 1,6 literes tiszta üzemű benzinmotor fogja hajtani, amelyhez automataváltót kapcsolnak. A Nissannak egyébként már története van a londoni taxi piacon, ugyanis a 80-as és 90-es években az FX4 Fairway és TX1 fekete taxikhoz ő szállította a 2,7 literes dízelmotort, amely rendkívüli megbízhatóságával és tartósságával szerzett hírnevet.

Az NV200 London taxi a Nissan világméretű taxi programjának része; a vállalat New Yorkot, Barcelonát és Tokiót is ellátja autókkal. A londoni verzió megjelenése azonban eltér a többiekétől. Kerek fényszórókat, új, feketére festett hűtőrácsot, LED-es szabadjelzőt és új első lökhárítót kapott. 2015-ben a Nissan egy tisztán elektromos hajtású taxival is jelentkezni fog.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/