/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az új Lorinser Mercedes-Benz S-osztály

2020. december 18. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-Benz S-osztály mindig is a mércét jelentette a luxusautók szegmensében. S minden generáció egy fokkal még feljebb emelte a lécet. A legújabb S-osztály (W223) a 70-es évek autótesztelői számára tiszta varázslatnak tűnt volna. Egy dolog azonban nem változott a W116 óta: a Lorinser könnyűfém kerekeivel mindig plusz sportosságot csempészett a luxuslimuzin megjelenésébe.

Persze amíg ötven évvel ezelőtt a 16 colos kerék különleges dolognak számított, ma már a 21 colos felnik sem számítanak kiemelkedően hatalmasnak. Pontosan ilyen mérettel bír a Lorinser új LM2R típusú kereke is, amely az új S-osztály alatt pompásan mutat. A nagy felületekkel operáló kerék a 90-es évek stílusát éleszti fel, mégis modernnek néz ki.

Krómozott, ezüst és fekete kivitelben érhető el, de az S-osztályhoz egyértelműen polírozott verzióban illik a legjobban. Az egyrészes felnik darabára 960 eurótól indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/