/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
lorinser, mercedes, mercedes-benz, sl

lorinser stílus

A nap képe: modern lábbelik a klasszikus Mercedes SL-hez

időpont:2020. szeptember 14. 17:50

szerző:DG

címkék:

A Mercedes-Benz R107 SL a csillagos márka második leghosszabb ideig gyártott modellje volt a G-osztály után. Ma a leggyakoribb közutakon látható klasszikus autó Németországban, ezért a Lorinser megalkotott hozzá egy retró kinézetű könnyűfém felnit.

g-osztály, lorinser, mercedes-benz, puch g

ritka darab

A nap képe: a Puch G mentőautó

időpont:2020. június 19. 18:20

szerző:DG

címkék:

A Lorinser Classic a klasszikus roadsterek, kabriók, kupék és szedánok mellett egyre több G-osztályt is tart a kínálatában. Ezek többsége a svájci hadseregtől érkezett, Puch márkajelzéssel. Egyedi felépítményes darabok is akadnak közöttük, mint ez a ritka mentőautó.

lorinser, mercedes, mercedes-benz, s-osztály

új cipők

A nap képe: a Lorinser Mercedes S-osztály

időpont:2020. május 14. 17:40

szerző:DG

címkék:

A Mercedes-Benz járműpaletta dinamikusabb, mint valaha; az expresszív külső dizájn pedig nagyon vonzóvá teszi a csillagos autókat. Mégis, a W140, W126, W124 és Mercedes 190 időszakát tekintik a Mercedes aranykorának. A Lorinser új felnije összeköti a két érát.

katonai, lorinser, puch g, restomod

lorinser puch g

A nap képe: az expedíciós Mercedes lakóautó

időpont:2020. április 29. 18:35

szerző:DG

címkék:

A Lorinser nemrég komoly készletet tárazott be ex-katonai Puch G terepjárókból, amelyek korábban a svájci hadseregnél szolgáltak. Újabban a keménytetős változatokból lakóautót is készítenek, amelyek kempingezéshez és felfedező túrákhoz is ideálisak.

g-osztály, katonai, lorinser, mercedes-benz, puch, puch g, restomod

puch g

A nap képe: az acél szépség

időpont:2020. január 09. 17:15

szerző:DG

címkék:

Az ex-katonai G-osztályok nagyon népszerűek az offroad rajongók körében. A német hadsereg mellett a svájci haderő is nagy számban használta ezeket az autókat, ott Puch név alatt. A Lorinser nagy készletet tart belőlük és akár restomod változatot is készít belőlük.

amg gt s, lorinser, mercedes-amg, mercedes-benz, tuning, új mercedes

Erő és stílus

Végre elkészült a Lorinser csomag a Mercedes-AMG GT-hez

időpont:2016. június 13. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A jelenleg kapható legerősebb Mercedest vette kezelésbe a neves tuningműhely. Az eredmény közel 600 lóerő és 750 Newtonméter lett, de a teljességért különböző új kerékszettek közül is választhatnak a megrendelők.

fortwo, lorinser, smart, smart fortwo

Lorinser smart fortwo

időpont:2015. október 08. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Lorinser már jó ideje nem hallatott magáról, most azonban előrukkolt az új smart fortwo átiratával, ami üditően jól sikerült. Az apró járgány már álló helyzetében lendületesen fest, de tuningolt motorjának köszönhetően a menetteljesítményei is jobbak.

fx30d, infiniti, lorinser

JAPÁN TUNING

Lorinser Infiniti FX

időpont:2011. november 11. 14:36

szerző:DG

címkék:

Ha a Lorinser kerül szóba, azonnal a régi bálna-Mercik jelennek meg lelki szemeink előtt. A négy kocka kipufogóból előtörő baritont sosem felejtjük el. Nos, Lorinserék most bővítették portfoliójukat, legfrissebb szerzeményük ugyanis egy Infiniti FX30d SUV.

cls, lorinser, mercedes

SZÉP DARAB

Mercedes-Benz CLS Lorinser kivitelben

időpont:2011. július 28. 21:34

szerző:DG

címkék:

A Lorinserről mostanában ritkán hallani, ám az új négyajtós kupé Mercedes, a CLS mellett ők sem mehettek el szótlanul. Légterelők, 19 és 20 hüvelykes felnik, növelt motorteljesítmény, erőteljesebb hangzás és nemes belső kiegészítők alkotják a tuningprogramot.

brabus, fortwo, lorinser, smart

GONOSZ TÖRPE

180 km/óra egy smart-tal

időpont:2007. december 11. 09:31

szerző:DG

címkék:

Akik smart fortwo-juk egyedibbé tételében gondolkodnak, már nem csak a Brabusnál kopogtathatnak, hanem a Lorinsert is felkereshetik. A főleg Mercedesekben utazó sváb tuner plusz 20 lóerőt hozott ki a parányi háromhengeres turbómotorból, továbbá a félautomata váltót is megpiszkálta, így a 800 kilós miniautó félelmetesnek tűnő 180 km/órás sebességet érhet el.

9ff, brabus, edo, hgp, lorinser, mkb, mtm, nardo, sportec, techart

ÚJRA NARDO

Tunerek rangadója: 390,6 km/óra a legjobb

időpont:2007. november 23. 14:38

szerző:DG

címkék:

A 12,6 kilométer hosszú Nardo versenypályán rendezik meg minden évben a tuningautók összecsapását is, hiszen a pálya tökéletes kör formája miatt veszélytelenül lehet kihozni az autókból a maximális sebességet. Idén az MTM Audi Bimoto lett a király, hihetetlen, 390,6 km/órás végsebességgel. Az "erősen" átalakított Audi TT-ben két darab, egyenként 370 lóerős négyhengeres turbómotor dolgozik, melyek egy-egy tengelyt hajtanak.