amg gt s, lorinser, mercedes-amg, mercedes-benz, tuning, új mercedes

Erő és stílus

Végre elkészült a Lorinser csomag a Mercedes-AMG GT-hez

időpont:2016. június 13. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A jelenleg kapható legerősebb Mercedest vette kezelésbe a neves tuningműhely. Az eredmény közel 600 lóerő és 750 Newtonméter lett, de a teljességért különböző új kerékszettek közül is választhatnak a megrendelők.

fortwo, lorinser, smart, smart fortwo

Lorinser smart fortwo

időpont:2015. október 08. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Lorinser már jó ideje nem hallatott magáról, most azonban előrukkolt az új smart fortwo átiratával, ami üditően jól sikerült. Az apró járgány már álló helyzetében lendületesen fest, de tuningolt motorjának köszönhetően a menetteljesítményei is jobbak.

fx30d, infiniti, lorinser

JAPÁN TUNING

Lorinser Infiniti FX

időpont:2011. november 11. 14:36

szerző:DG

címkék:

Ha a Lorinser kerül szóba, azonnal a régi bálna-Mercik jelennek meg lelki szemeink előtt. A négy kocka kipufogóból előtörő baritont sosem felejtjük el. Nos, Lorinserék most bővítették portfoliójukat, legfrissebb szerzeményük ugyanis egy Infiniti FX30d SUV.

cls, lorinser, mercedes

SZÉP DARAB

Mercedes-Benz CLS Lorinser kivitelben

időpont:2011. július 28. 21:34

szerző:DG

címkék:

A Lorinserről mostanában ritkán hallani, ám az új négyajtós kupé Mercedes, a CLS mellett ők sem mehettek el szótlanul. Légterelők, 19 és 20 hüvelykes felnik, növelt motorteljesítmény, erőteljesebb hangzás és nemes belső kiegészítők alkotják a tuningprogramot.

brabus, fortwo, lorinser, smart

GONOSZ TÖRPE

180 km/óra egy smart-tal

időpont:2007. december 11. 09:31

szerző:DG

címkék:

Akik smart fortwo-juk egyedibbé tételében gondolkodnak, már nem csak a Brabusnál kopogtathatnak, hanem a Lorinsert is felkereshetik. A főleg Mercedesekben utazó sváb tuner plusz 20 lóerőt hozott ki a parányi háromhengeres turbómotorból, továbbá a félautomata váltót is megpiszkálta, így a 800 kilós miniautó félelmetesnek tűnő 180 km/órás sebességet érhet el.

9ff, brabus, edo, hgp, lorinser, mkb, mtm, nardo, sportec, techart

ÚJRA NARDO

Tunerek rangadója: 390,6 km/óra a legjobb

időpont:2007. november 23. 14:38

szerző:DG

címkék:

A 12,6 kilométer hosszú Nardo versenypályán rendezik meg minden évben a tuningautók összecsapását is, hiszen a pálya tökéletes kör formája miatt veszélytelenül lehet kihozni az autókból a maximális sebességet. Idén az MTM Audi Bimoto lett a király, hihetetlen, 390,6 km/órás végsebességgel. Az "erősen" átalakított Audi TT-ben két darab, egyenként 370 lóerős négyhengeres turbómotor dolgozik, melyek egy-egy tengelyt hajtanak.