/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: BMW Vision Gran Turismo

2014. május 16. 10:00   |   Autoblog
címkék:  

Virtuális versenyautót készített a BMW a Playstation 3 konzolon futó Gran Turismo 6 szimulátor játékhoz. A BMW Vision Gran Turismo stílusa a 70-es évek túra-versenyautóihoz áll közel, és egy 550 lóerős 3 literes soros hathengeres erőforrás mozgatja. Bizony nem bánnánk, ha az aszfaltozott utakon is viszontláthatnánk.

Mint ismeretes, tavaly a Gran Turismo szimulátor 15. évfordulója alkalmából a játék atyja, Kazunori Yamauchi felkérte a nagyobb autógyártókat, hogy a sorozat legújabb kiadásához járuljanak hozzá egy virtuális álomautóval. A tervezők örömmel vállalták a kihívást, a szárnyaló fantázia pedig olyan alkotásokat szült, mint például a Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo vagy a Toyota FT-1. A BMW a lenyűgöző, dinamikus külsejű Vision Gran Turismóval jelentkezett, amely hamarosan ingyenes kiegészítés formájában ugyancsak vezethető lesz a játékban.

A Vision Gran Turismo a BMW Motorsport színeit öltötte magára és láthatóan a 2-es kupéból jött létre. Harcos kinézetét leültetett és kiszélesített, óriási spoilerekkel és légbeömlőkkel felvértezett karosszériájának köszönheti, ahol minden aerodinamikai elem a tapadást segíti elő. A kocsi orrában egy 3 literes M TwinPower Turbo technológiájú sorhatos turbómotor lakik, 549 lóerős teljesítménnyel és 680 Nm-es nyomatékkal. Az erő egy hatsebességes szekvenciális váltóművön keresztül jut a hátsó kerekekre. A BMW virtuális versenyautója csupán 1180 kilogrammot nyom és 50:50 százalékos, tökéletes tengelyenkénti súlyelosztással rendelkezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/