/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: csak 12 darab készül ebből a Škodából

2021. március 15. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda Motorsport 120 éve versenyez, amely mérföldkövet egy speciális rali-versenyautóval ünnepel meg. A Fabia Rally2 evo Edition 120 a sikeres Fabia Rally2 evo raliautó különleges kiadása. Megkapta az összes idei műszaki fejlesztést, emellett egyedi külső fényezést visel és telerakták egyedi extrákkal. Csak 12 darabot fognak gyártani belőle.

sp_10865

A Škoda Fabia Rally2 evo Edition 120 a márka 120 éves versenytörténelme előtt tiszteleg. Az ügyfél rali-versenyautó speciális kiadása zöldre festett magnézium kerekeiről, kiegészítő LED-es szúrófényeiről és kanyarfényszóróiról ismerhető fel. A kocsi emellett számos extra utastéri kiegészítőt is kapott, mint például a plusz tárolóhelyek a személyes holmiknak. A különkiadásról számozott plakett tájékoztat.

sp_10866

A Fabia Rally2 evo Edition 120 az idei versenyautó továbbfejlesztett erőforrását kapta meg, amely 2 kW-tal erősebb a tavalyinál, jelenleg 214 kW teljesítményű (291 LE). A lengéscsillapítókat is átkalibrálták, így azok útfelülettől függetlenül még jobb útfogást garantálnak. A hátsó segédkeretet is megerősítették, s a fékek extra hűtőt kaptak.

sp_10867

A Škoda Fabia Rally2 evo Edition 120 vásárlói hosszabb áttételekkel rendelkező váltót is kérhetnek, amely a nagyobb átlagsebességű ralikhoz ideális a 202 km/órás végsebességgel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/