/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy vadonatúj Ferrari F40

2020. május 26. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Ha valaha is lehetőség nyílik rá, hogy beüljünk, ne adj’ isten vezessünk is egy Ferrari F40-et, dobjunk el mindent és azonnal ugorjunk bele a dologba. Az ikonikus sportautó ugyanis nemcsak minket, hanem valószínűleg az elektromos autó korszakot, sőt az azutánit is túl fogja élni és mindig legenda marad. S ha tehetnénk, lecsapnánk erre a mindössze 309 kilométert futott példányra.

Az utolsó ágaskodó lovas sportautó, amelyre maga Enzo Ferrari is áldását adta, az 1987-ben megjelent F40 volt, a szintén ikonikus 288 GTO utódja. 1992-ig összesen 1315 darab gördült ki a maranellói gyárkapun, az Egyesült Államokba 213 darab jutott. Az F40 ma az egyik legvonzóbb Ferrari, óriási gyűjtői értékkel. Időről időre felbukkan egy-egy példány a használtautó-piacon; a szebb darabokért pedig jellemzően hétszámjegyű összeget kérnek, dollárban.

A képeken szereplő 1992-es F40 minden bizonnyal az egyik legjobb, amit találni lehet; kívül-belül csúcsformában van, mindössze 193 mérföldet tett meg életében. A floridai DrivingEmotions kereskedésben áll és várja új gazdáját. Bár a vételárat nem közölték, jelen esetben biztosan 1 millió dollár fölötti összeggel kell számolni. Reméljük, az új tulajdonos szabadjára engedi majd a 478 tagú ménest.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/