/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy Lotus Forma-1 öltözetben

2014. június 10. 07:15   |   Autoblog
címkék:  

Limitált kiadást készítenek a Lotus Exige S modellből, amely a klasszikus fekete/arany színekben pompázik és 350 lóerős motor hajtja. A 81 szerencsés, aki megkaparinthat egyet az LF1 modellek közül, a Lotus gyárába és a Lotus F1 Team főhadiszállására is ellátogathat, de például egy Romain Grosjean replika sisakkal is gazdagodik.

A Lotus Exige LF1 nagyon jól néz ki. Fekete fényezéséhez piros és arany csíkozás, piros első lökhárító toldat, továbbá aranyszínű felnik adódnak. Az autót a Race Pack csomaggal szállítják, így alapfelszerelés a nagyteljesítményű fékrendszer piros féknyergekkel, továbbá a Pirelli P-Zero Trofeo gumiabroncsok. A kabinban kéttónusú szövet/bőrkárpitozás és számozott szénszálas plakett jelzi a limitált kiadást.

Az LF1 modellt a jól bevált 3,5 literes kompresszoros V6-os motor hajtja, 350 lóerős teljesítménnyel és 400 Nm-es nyomatékkal. A nulla-százas sprint csupán 4 másodpercet vesz igénybe, a végsebesség pedig 274 km/óra.

A vevők az autóval „Exige LF1 tagsághoz” is jutnak, melynek keretében ellátogathatnak a Lotus Cars hetheli üzemébe, de a Lotus F1 Team Enstone-i központját is megnézhetik. Ezen kívül kapnak egy Romain Grosjean replika sisakot, egy Lotus F1 autókulcsot, egy Lotus F1 Team USB sticket, no meg egy kis kedvezményt a Lotus életstílus termékekből.

A Lotus Exige LF1-ből összesen 81 darabot készítenek, és minden piacra jut majd belőle, kivéve az Egyesült Államokba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/