/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: egy ragyogó Bugatti

2018. június 20. 12:05   |   Autoblog
címkék:  

A legtöbb sportautó-rajongó szívesen látna a garázsában egy Bugattit, legyen az Chiron, EB110 vagy akár egy háború előtti versenyautó. Ha rajtunk múlna, mi ezt a króm-karbon Veyront választanánk, a legvonzóbb ilyen modellt, amit valaha láttunk.

Ez a 2008-as Bugatti Veyron egy Mansory által módosított, limitált kiadású példány, az elkészített öt darab egyike. Jellegzetessége és legfőbb vonzereje a króm és nyers szénszálas karosszéria, ami igen különlegessé és látványossá teszi. A gazdagon kárpitozott kabinban is visszaköszön a karbon, mégpedig egyedi Mansory mintázatban.

A jó hír az, hogy a mindössze 8172 kilométert futott különleges Bugatti eladó, a rossz hír pedig az, hogy igen drágán. A londoni Pegasus Auto House árulja, 1,375 millió fontért, vagyis 1,825 millió dollárért, ami Bugatti viszonylatban amúgy nem is olyan sok. A megfelelő pénzösszeg birtokában mi biztosan lecsapnánk erre a műalkotásra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csaba
2018-06-20 - 14:00

aztán beállok vele a Tecsó parkplóba….


*/