/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy szoborszerű Bugatti

2018. március 14. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

Ha a tehetős vevő korlátok nélküli luxusra vágyik, felkeresi a Mansory-t, aki a legvadabb elképzeléseket is megvalósítja. A megosztó kreációiról ismert nemesítő egyik ügyfele kérésére egy több millió eurót érő Bugatti Veyron 16.4-et öltöztetett különleges ruhába.

A hangzatos nevű Mansory Vivere Diamond Edition by Moti érdekessége, hogy márványszobornak néz ki. A szénszálas műanyaggal mesterfokon bánó Mansory ugyanis különleges mintázatú, Marble Collage nevű karbon szövetből készítette el a karosszériapaneleket, teljesen egyedi megjelenéssel ruházva fel a hipersportautót. Az egyik utolsó Veyron 16.4 modell így végképp semmihez sem fogható.

A Veyron az egyedi köntös mellett új, sportosabb hangvételű első lökhárítóval, vaskosabb sárvédőkkel és géptetővel gazdagodott. Az első szoknyát egyedi fénymintájú LED-es nappali világítással, ‚szemöldök‘ optikájú légbeömlő nyílásokkal és alsó toldattal látták el. A küszöbök is egyedi kialakításúak, ezen kívül nagyobb méretűek az oldalsó légnyílások. A fart új szoknya és diffúzor ékesíti. Természetesen a kerekeket is kicserélték, mégpedig bronzszínű, kovácsolt alumínium darabokra.

A Mansory a fényűző kabinban is újat alkotott. A fehér és fekete bőr kombinációját választotta, amihez a már említett márványmintás karbon dekorációt társította. Az összkép stílusos és roppantul különleges. A szakemberek LED-es környezetvilágítást is beszereltek az autóba; diódák kerültek az ülésekbe, az ajtópanelekbe és a műszerfalba is. Este fényárban úszik az utastér. A sofőr ráadásul egyedi légzsákos volánt tekerhet.

Az ügyfél kérésére a Mansory nem árulta el, hogy a márványos Bugatti mennyibe került.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/