/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó az egyik utolsó Ferrari Enzo

2016. május 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mindössze 399 darabot készített legendás utcai versenyautójából a Ferrari. Közülük most az egyik utolsó darab keres új gazdát potom 2,7 millió dollárért, s bár hibátlan állapotban, garancia nélkül kerül majd átadásra.

Nem tudni, hogy még hány használható darab létezik a Ferrari Enzóból, de az biztos, hogy minden hibátlan példány aranyat ér. Közülük is kiemelkedik az egyik utolsó, hibátlan példány.

A klasszikus piros fényezéssel ellátott, bőrbelsős sportkocsi 2003-ban kezdte pályafutását, s azóta 11 959 mérföldet, azaz 19 246 kilométert tekertek órájába. Így bár nem egy alig használt darabról van szó, mégis tökéletes állapotnak örvend, köszönhetően a rendszeres karbantartásnak és a megfelelő bánásmódnak. Természetesen minden alkatrésze és felszerelése makulátlan állapotban jár hozzá.

Ennek megfelelően meg is kérik árát, ugyanis az amerikai kereskedő 2,7 millió dollárért válna meg tőle – ez átszámolva 742 millió forint körüli összeg, közel egy Bugatti Veyron ára.

Emlékeztetőül, korának egyik leggyorsabb kétülésesét egy 6.0 literes szívó V12-es benzinmotor hajtja 660 lóerő és 657 Nm társaságában. A hatfokozatú, kormánykapcsolós automataváltón keresztül hajtott hátsó kerekei segítségével 3,65 másodperc alatt katapultál százas tempóra, s ereje el sem fogy a 350 km/órás végsebességig, amivel még manapság sem talál minden utcasarkon legyőzőre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/