/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: ilyen BMW M4 nincs még egy itthon

2017. június 22. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Német Túraautó Bajnokság legutóbbi, Hungaroringen rendezett versenyhétvégéjén Marco Wittmann, a DTM sorozat címvédője aláírásával tette még különlegesebbé a versenyző tiszteletére készített BMW M4 DTM Champion Edition sportkupé egyetlen hazai példányát.

A Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2016-os szezonjában bajnoki címet szerző Marco Wittmann tiszteletére a versenysorozatot követően a BMW egy limitált kiadású BMW M4-et adott ki. A mindössze 200 példányban gyártott BMW M4 DTM Champion Edition sorozatból csak egyetlen darab került Magyarországra. Az álló helyzetből 3,8 másodperc alatt 100 km/órás tempóra gyorsuló, 305 km/órás végsebességre képes különlegességet az idei szezon harmadik versenyhétvégéjén a Hungaroringre érkező Wittmann aláírásával tette teljesen egyedivé.

A tavalyi győzelmet, és minden idők legfiatalabb kétszeres DTM-bajnokát ünneplő sportkupé tulajdonosa – akinek nagy álma vált valóra azzal, hogy személyesen találkozhatott Wittmann-nal – immár a szignóval díszített műszerfal előtt élvezheti ki a BMW M divízió és a BMW Motorsport által közösen fejlesztett, 500 lóerő és 600 Nm nyomaték leadására képes autó képességeit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/