/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: ilyen Ferrari F40 nincs még egy

2015. október 13. 07:30   |   Autoblog
címkék:  

Október közepén, az angliai Duxfordban megrendezendő H&H Classic’s árverésen kerül kalapács alá a világ egyetlen Ferrari F40-ese, amelyet a gyár engedélyével Connolly bőrrel kárpitoztak. Az 1991-es évjáratú szuperautót guruló cégérként használták és csupán 30 ezer kilométert tettek bele. A várakozások szerint a makulátlan állapotú F40-ért 750-800 ezer fontot, azaz 315-336 millió forintot is megadnak majd.

Amiben ez az 1991-es Ferrari F40 különbözik a többi legyártott 1310 darabtól, az a nemes Connolly bőrrel behúzott ülései. Állítólag ez az egyetlen példány, amelynél a gyár engedélyezte ezt az átalakítást. Az autót újonnan vette magának a patinás Connolly cég első embere, Francis John Connolly, aki arra használta az autót, hogy termékeit bemutassa, népszerűsítse vele. Mint a Ferrari régi partnere, Connolly engedélyt kapott az ülések áthúzására, így a Ferrari piros Nomex szövet ülései világosbarna (Cuoio) bőrborítást kaptak és más elemek is új huzatot kaptak. Az autó 2007-ben megszerezte a Ferrari Classiche tanúsítványát is.

A 320 km/órás sebességre képes F40-es órájában ma valamivel több mint 30 ezer kilométer van és kifogástalan állapotnak örvend. Október 14-én, a duxfordi Imperial War Museumban tartott H&H Classic’s érverésen bárki megszerezheti magának, aki képes akár 800 ezer fontnál is magasabb összeget letenni érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/