/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ken Block új Audija

2021. december 20. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A gymkhana sport alapítója, Ken Block átigazolt az Audihoz, aki most meg is lepte a driftert az új, neki fejlesztett különleges szolgálati járművével. Az S1 e-tron quattro Hoonitron a legendás Audi Sport quattro S1 modern interpretációja és villanyhajtású. A teljesítményét nem árulták el, csak annyit, hogy a gép elég erős az összkerekes erőcsúsztatások kivitelezéhez is.

Ken Block már gyerekként is rajongott az Audi rali versenyautóiért, különös tekintettel a Pikes Peak-i Hegyi Felfutó Versenyen új rekordot beállító, rövid tengelytávú S1 quattróért, amelyet Walter Röhrl tett halhatatlanná. A különleges megbízást kapott mérnökök is az S1 Pikes Peaktől vették az inspirációt az elektromos hajtású S1 Hoonitron megalkotásánál. A két villanymotoros, összkerékhajtású, szénszálas karosszériájú gépcsoda az S1 Pikes Peak modern interpretációjának tekinthető.

Az S1 Hoonitron lesz a főszereplője Ken Block új gymkhana videójának, amelyet az elkövetkező hónapokban fognak leforgatni és amely az Elektrikhana munkacímet kapta. Alig várjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/